Να η δεύτερη ευκαιρία

Μουσικοθεατρική παράσταση από το «Άρτιον» στο Ομήρειο
Δευ, 25/09/2017 - 15:58

Θυμόσαστε το πρώτο talent show της ελληνικής τηλεόρασης; Το “ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ”; Αυτό που έδινε τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, φύλου και επαγγέλματος να αναδείξουν το όποιο ταλέντο τους, κυρίως στη μουσική και την υποκριτική; Θυμάστε ότι σε αυτόν το “διαγωνισμό”, που ειχε υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης, δεν υπήρχαν επιθετικά και ειρωνικά σχόλια;
Ε, λοιπόν τα μέλη του “ΑΡΤΙΟΝ” είπαν να το “αναβιώσουμε”, αλλά αυτή τη φορά όχι τηλεοπτικά. Κατευθείαν στο… σανίδι. Πιο συγκεκριμμένα, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα.
“ΝΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ”, είναι ο τίτλος του δικού τους πρωτότυπου “διαγωνισμού”με πολλά τραγούδια από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και διαχρονικές σκηνές και ατάκες, που με την απλότητα και το χιούμορ τους έφεραν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τους δεύτερους ρόλους.
Σ’αυτές θα “διαγωνισθούν “ τα μέλη του Άρτιον, ενώ επί σκηνής θα υπάρχει κριτική επιτροπή, με πρώτο και καλύτερο το δάσκαλό τους, Δημήτρη Λιούντρη!
«Τζάμπα προσπαθούσε να μας μάθει να τραγουδάμε καλύτερα τόσο καιρό; Να μη δει την πρόοδό μας; ( και ένα μυστικό:θα τραγουδήσει κιόλας). Οι υπόλοιποι κριτές είναι… έκπληξη!», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου που ενημερώνει ότι θα υπάρχει και χορευτικό θέαμα με τη συμμετοχή των «Νηρηίδων» και του «Χίος tango».
« Από όλα θα ‘χουμε! Και τούτο και κείνο και εθελοντική συνεισφορά για είσοδο. Λίγα είναι; Με πολύ αγάπη θα τα μοιραστούμε μαζί σας την Τετάρτη, υποσχόμενοι να περάσετε καλά! Σας περιμένουμε μαζί με την καλοπροαίρετη πάντα κριτική σας! Τώρα αν θέλετε να δώσετε και σε κάποιους κάποιο καλό έπαθλο καλοδεχούμενο θα είναι!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα