Χίος, Πέμπτη 18 Ιουλίου

«Τρεις χορωδίες συν-τραγουδούν» στο Μουσείο Μαστίχας Χίου

Τετ, 10/07/2019 - 15:00

Με αφορμή την πανσέληνο του Ιουλίου, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), οργανώνει την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 7.00 μ.μ. μουσική συναυλία στο Μουσείο Μαστίχας Χίου.

Τα ενήλικα μέλη των χορωδιών του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Ομίλου Θυμιανών, του Μορφωτικού Συλλόγου Πυργίου «Γεώργιος Θεοτοκάς» και του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου, θα παρουσιάσουν μια παράσταση με αγαπημένα τραγούδια, παρασύροντας το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συγκινήσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 18/07/2019 - 14:57

Αυστηρά για ανηλίκους

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγκάδας «Η Κυδιάντα», ξεκινά τον Ιούλιο το καλοκαιρινό παιδικό του πρόγραμμα, που θα διαρκέσει μέχρι μέσα Αυγούστου. Παιχνίδια, δημιουργικές κατασκευές, βιωματικές δράσεις, κηπουρική, ξεναγήσεις και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τα μικρά μας φιλαράκια, Λαγκαδουσάκια και μη. Δηλώσεις συμμετοχής στο κοινοτικό κατάστημα Λαγκάδας, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουλίου και ώρα 6.00-7.00 το απόγευμα. Τα προγράμματα είναι δωρεάν.

Επιπλέον, τα παιδιά που διαμένουν μόνιμα στο χωριό ετοιμάζουν ήδη από το χειμώνα τη θεατρική παράσταση «Σαν Αλ Σουρ και Κοκτώ», από το ομώνυμο βιβλίο της Χρύσας Καραμήτρου, την οποία και θα παρουσιάσουν τον Αύγουστο στο φυσικό σκηνικό του Άγιου Γιώργη, στην παραλία. Είναι ένα έργο που η θεματολογία του αγγίζει τη διαφορετικότητα, την ξενοφοβία και το ρατσισμό αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και τη συμμετοχή των παιδιών στις πολιτικές διαδικασίες. Όλοι μας θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

Το Δ.Σ.