1ο Γυμνάσιο - Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά

Δευ, 14/09/2020 - 19:19

1o_gymnasio_-_agiasmos_gia_tin_nea_sholiki_hronia

Παρουσία του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη και του Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνου τελέστηκε ο Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά στο 1ο Γυμνάσιο Χίου.

Με αυστηρή τήρηση των μέτρων για την διασπορά του κορωνοϊού, ο ιερέας αφού τέλεσε τον αγιασμό, παρουσία αντιπροσωπείας μαθητών, επισκέφτηκε μετά ξεχωριστά κάθε τάξη ευχόμενος σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή σχολική χρονιά.

Τις ευχαριστίες του στην Δημοτική Αρχή για την τοποθέτηση των καναλιών συλλογής όμβριων, αλλά και τις νέες τουαλέτες, εξέφρασε ο διευθυντής του 1ου Γυμνάσιου Δημήτρης Βρούζης, ενώ τόσο ο κ. Κάρμαντζης, όσο και ο κ.Μπουγδάνος ευχήθηκαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, υποσχόμενοι υπάρχει άριστη συνεργασία προκειμένου να επιλύονται ζητήματα που απασχολούν το σχολικό συγκρότημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε μια από τις τάξεις, ο δήμαρχος Χίου, μίλησε στους μαθητές λέγοντας ότι ξεκίνησε μια διαφορετική χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι πρέπει εκτός από την μάθηση να προσέξουν διπλά και την υγεία τους εφαρμόζοντας τα μέτρα.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο