Αλλαγή φρουράς στο Λιμεναρχείο

Σάβ, 12/05/2018 - 20:11

httpswww.youtube.comwatchvpyay_y61ewq

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών φρουράς, η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου με τον απερχόμενο διοικητή Χρήστο Φραγκιά να παραδίδει την διοίκηση στην μέχρι πρότινος υπολιμενάρχη Ειρήνη Αργύρη.

«Ένας κύκλος έντεκα χρόνων κλείνει για μένα σήμερα», ανέφερε ιδιαίτερα συγκινημένος ο Χρήστος Φραγκιάς, που αναλαμβάνει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του απερχόμενου Λιμενάρχη η συγκίνηση ήταν διάχυτη με την φωνή του αρκετές φορές να «σπάει» όταν αναφερόταν  στα χρόνια που πέρασε στη Χίο.

«Χωρίς το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου, τα στελέχη που βρίσκονται στα σκάφη και όλους όσους καθημερινά έδιναν τον αγώνα τους, καθώς αντιμετωπίσαμε περιστατικά που δοκίμασαν τις αντοχές μας , δεν θα είχα καταφέρει τίποτα» , ανέφερε ο κ.Φραγκιάς και συμπλήρωσε με συγκίνηση «Λιμενάρχη σε κάνει το προσωπικό σου».

Με την ίδια συγκίνηση παρέλαβε η Ειρήνη Αργύρη το «τιμόνι» του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου λέγοντας ότι «θα καταβάλω από πλευράς μου κάθε προσπάθεια στα πλαίσια του ανθρωπίνως δυνατού αλλά και πέρα τούτο αν χρειαστεί», συμπληρώνοντας ότι  «στόχος μου είναι  να συνεχίσω το έργο των προκατόχων μου».

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο