Χίος, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

Απ' τον Σταμάτη Κάρμαντζη στον Παντελή Μπουγδάνο

Δευ, 02/09/2019 - 19:04

synergasia_olon_gia_na_lythoyn_ta_provlimata

Στο νέο του γραφείο στην Περιφερειακή ενότητα Χίου εγκαταστάθηκε από το πρωί της Δευτέρας ο νέος αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος.

Τον κ. Μπουγδάνο, υποδέχτηκε ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης σε μια λιτή τελετή παράδοσης.

Ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία τονίζοντας ότι αφήνει έργο ύψους 100 εκ ευρω.

Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Χιου  εμφανώς συγκινημένος, τόνισε την ανάγκη συνεργασίας που πρέπει να υπάρχει για να λυθούν τα προβλήματα της Χίου, τόσο μεταξύ των δυο βαθμός αυτοδιοικοίκησης όσο και μεταξύ των άλλων αντιπεριφερειάρχων Παντελή Βρουλή και Νίκου Νύκτα που ήταν στην τελετή.

Μάλιστα ο Παντελής  Μπουγδάνος απεύθυνε  πρόσκληση με αφορμή τα 200 χρόνια από τη σύσταση του νέου ελληνικού κράτους, τα οποία συμπίπτουν με τα 200 χρόνια από τη Σφαγή της Χίου, σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν  σε μία διευρυμένη επιτροπή προκειμένου να προετοιμαστούν εκδηλώσεις  για αυτό το ιστορικό γεγονός.

Ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Κωστα Μουτζούρη για τις θέσεις που τους εμπιστεύτηκε έστειλαν ο Παντελής Βρουλής και Νίκος Νυκτας, Αναπληρωτής περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας ο πρώτος και αντιπεριφειρειάρχης τουρισμού και μεταφορών ο δεύτερος.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο