Απελπιστική αποχή στην σημερινή απεργιακή συγκέντρωση

Τετ, 28/11/2018 - 18:46

an_den_mas_stirixoyn_oi_ergazomenoi_kai_meis_tha_poyme_.telos

Η καθιερωμένη απεργία, ενόψει της κατάθεσης  στη Βουλή του προϋπολογισμού, πραγματοποιήθηκε με μικρή συμμέτοχη, σε τοπικό επίπεδο, και στις δυο απεργιακές συγκεντρώσεις που είχαμε στη Χίο.

Τη μειωμένη συμμετοχή καυτηρίασε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας  Λίνας, καθώς οι ελάχιστες παρουσίες  συνδικαλιστών και μελών σωματείων  έδιναν μια αποκαρδιωτική εικόνα.

«Δυστυχώς  δεν είναι εδώ συνάδελφοι ναυτικοί να ακούσουν τις καταγγελίες μας», ανέφερε απογοητευμένος ο πρόεδρος της Παγχιακής Ένωσης Σωματείων ΝΑΤ Μιχάλης Ατσίπαπας, καθώς οι δεκάδες ναυτικοί που καθημερινά βρίσκονται στο χώρο του εργατικού κέντρου καταθέτοντας αιτήσεις, σήμερα λόγω της απεργίας δεν κατέβηκαν.

«Μόνο όταν μοιράζουμε σουβλάκια έρχεται κόσμος», τόνισε με πίκρα ο πρόεδρος του σωματείου οικοδόμων Μιχάλης Τσακός, καλώντας τα μέλη της διοίκησης του σωματείου του, που  δεν έδωσαν το παρών, να παραιτηθούν.

«Ένα σωματείο δεν δουλεύει μόνο με τον πρόεδρο και τον γραμματέα του», ανέφερε ο κ.Τσακός.

Ίδια εικόνα και στην άλλη απεργιακή συγκέντρωση των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, καθώς και στην δική τους συγκέντρωση  οι εργαζόμενοι …γύρισαν την πλάτη.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο