Απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη

Τετ, 16/09/2020 - 19:20

apologismo_pepragmenon_tis_dimotikis_arhis_karmantzi

Ως μία πρωτόγνωρη, δύσκολη και απαιτητική χρονιά, χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης την πρώτη χρονιά της θητείας του στον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής.

Επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχουν αποκλίσεις από τις προεκλογικές δεσμεύσεις και πλαισιωμένος από τους αντιδημάρχους, τους προέδρους των Νομικών Προσώπων και των εταιρειών του Δήμου Χίου, ο Σταμάτης Κάρμαντζης τόνισε ότι στόχος παραμένει η ολοκλήρωση των μεγάλων έργων, όπως το Αεροδρόμιο και το Φράγμα, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε ότι η βελτίωση της καθημερινότητας τόσο στην πόλη όσο και στην περιφέρεια παραμένει ψηλά στην ατζέντα της δημοτικής αρχής.

Η διαχείριση του μεταναστευτικού παραμένει μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η δημοτική αρχή, με τον Σταμάτη Κάρμαντζη να υπογραμμίζει ότι υπάρχει φύλαξη συνόρων, να ζητά αποσυμφόρηση συμπληρώνοντας ωστόσο ότι το αίτημα για κλείσιμο της ΒΙΑΛ πρέπει να συνοδεύεται και από παράλληλες λύσεις.

Η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χίου, παραμένει σε προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, ενώ το γενικότερο «νοικοκύρεμα» οικονομικών αλλά και της δημοτικής περιουσίας είναι από τα θέματα που κυριάρχησαν τον πρώτο χρόνο της θητείας.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Χίου αναφερόμενος στις συνεργασίες με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις τόνισε ότι έχει κάνει κάθε προσπάθεια από την πλευρά του για να επιτευχθούν αλλά παρόλα αυτά προχωρά στην υλοποίηση του προγράμματός του, καλώντας ταυτόχρονα όποιον θέλει από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις να βοηθήσει τον τόπο στηρίξει το έργο του.

Στο ίδιο πλαίσιο και ο απολογισμός των προέρων Νομικών Προσώπων και εταιρειών του Δήμου Χίου που αναφέρθηκαν σε όσα έχουν γίνει αλλά και στους στόχους για την επόμενη χρονιά.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο