Ασημίνα Γερασίμου: με 18.300 μόρια στοχεύει στα παραϊατρικά επαγγέλματα

Παρ, 26/06/2026 - 18:53

asimina_gerasimoy_me_18.300_moria_stoheyei_sta_paraiatrika_epaggelmata

«Δεν είναι αποτυχημένος αυτός που δεν πέτυχε  στις πανελλήνιες», είναι το μήνυμα της Ασημίνας Γερασίμου  που συγκέντρωσε 18.300 μόρια και είναι απόφοιτη του 1ου ΕΠΑΛ Χίου.

Η ίδια μιλώντας στην ΑΛΗΘΕΙΑ αναφέρθηκε στο καθημερινό της  πρόγραμμα αλλά και στην στήριξη που είχε από  καθηγητές, γονείς και τον κοινωνικό της περίγυρο προκειμένου να πετύχει το στόχο της.

Η ίδια κάνει λόγο για μια καθημερινότητα που περιλάμβανε συστηματικό διάβασμα, προσθέτοντας όμως ότι όσο κι αν κουράστηκε ήταν αποφασισμένη να πετύχει το στόχο της που είναι τα παραϊατρικά επαγγέλματα.

«Ήμουν αποφασισμένη να πέτυχω», λέει χαρακτηριστικά στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα σε όσους δεν πετύχαν το στόχο τους ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι αν έχεις ένα όνειρο να μπορείς να το πραγματοποιήσεις.

Πρόσφατα βίντεο