Δεν θα μιλήσω για το έργο μας - Στόχος μας η "Νέα Χίος"

Σάβ, 02/09/2023 - 01:48

den_tha_miliso_gia_to_ergo_mas_stohos_mas_i_nea_hios

«Δεν θα μιλήσω για το έργο μας. Όποιος δεν το βλέπει έχει πρόβλημα.» Με αυτή την φράση "καθάρισε" το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης σε συνέντευξη του στο Ράδιο "Αλήθεια", εγκαινιάζοντας στην ουσία την προεκλογική του εκστρατεία και δείχνοντας στην ουσία την τακτική που θα ακολουθήσει σ’ αυτήν.

«Δεν θα σταθώ απολογιστικά», είπε. «Η Χίος έγινε στη θητεία μας εργοτάξιο. Μέσα στην πανδημία και με το βαρίδι της καταστροφικής απλής αναλογικής κρατήσαμε τη Χίο όρθια, παρείχαμε ασφάλεια, είχαμε ένα πακτωλό έργων, που τα βλέπουν όλοι. 70 χιλιόμετρα νέων ασφάλτων, 92 διδακτήρια, νέος ηλεκτροφωτισμός, νέος Δημοτικός κήπος, όλα αυτά δεν κρύβονται.

Με κατηγορούν αντιθέτως ότι αρμέξαμε στην κυριολεξία και λόγω Μηταράκη την Κυβέρνηση. Απαντώ, ναι και θα συνεχίσουμε το… άρμεγμα μέχρι εκεί που δεν παίρνει». «Γι’ αυτό» συνέχισε ο Δήμαρχος, «δώστε μου χρόνο να περιγράψω το αύριο.

Την νέα Χίο για την οποία θα παλέψουμε την επόμενη πενταετία με τους συνεργάτες μου και ένα ψηφοδέλτιο στην κυριολεξία με την «εθνική της Χίου» που απαρτίζεται από 300 εκλεκτούς συμπολίτες.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο