Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Εκδήλωση Δευτεροβάθμιας Χίου για τους τρεις ιεράρχες

Πέμ, 30/01/2020 - 21:08

Η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευτυχία Βλυσίδου προέτρεψε τους συναδέλφους της να προσφέρουν στα παιδιά όχι μόνο αυτά που μπορούν αλλά και αυτά που δεν μπορούν, γιατί όπως τόνισε, μόνο έτσι θα καταφέρουν να κρατήσουν την εκπαίδευση όρθια μέσα στον κλυδωνισμό που διανύουμε όλοι και στην επαγγελματική και στην προσωπική μας ζωή.

Το περιβάλλον της σχολικής τάξης είναι το πιο ωραίο το πιο γλυκό και το πιο υπέροχα ανταποδοτικό που έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στη ζωή του, ο εκπαιδευτικός, πρώην διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου Παύλος Καλογεράκης, όπως τόνισε προς τους συναδέλφους του, μαζί με τις ευχές του.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τις χορωδίες των σχολείων που διοργάνωσαν τη γιορτή.
 
Σε κλίμα συγκίνησης βραβεύτηκαν εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Χίου.
 
Μάλιστα ως «πνευματικό αντίδωρο», κατά τη διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Χίου, Ευτυχία Βλυσίδου, δόθηκε στους τιμηθέντες το ιστορικό έργο της Αθήνας Ζαχαρού - Λουτράρη για τον Κωνσταντίνο Κανελλάκη.
 
Επίσης τιμήθηκε ο πρόσφατα συνταξιοδοτηθείς εκπαιδευτικός και υπάλληλος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστας Γιαννούλης, καθώς και άλλοι εκπαιδευτικοί.
 

 

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο