Χίος, Κυριακή 18 Νοεμβρίου

Επιστολή του Επιμελητηρίου για τα... παλαβά πρόστιμα κατά των τουριστικών πρακτόρων

Τετ, 09/12/2018 - 20:22

p._legatos_gia_epistoli_diamartyrias_gia_prostima_toyristikon_praktoron

Σε μια …κλωστή κρέμεται η σύνδεση Χίου –Τσεσμέ, καθώς  όλα θα κριθούν από την συνάντηση φορέων, πρακτόρων και υπουργών που αναμένεται, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Χίου να γίνει άμεσα.

«Έχουμε στείλει επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση ζητώντας το πάγωμα της καταβολής των προστίμων που έχουν επιβληθεί στους πράκτορες που δραστηριοποιούνται στη γραμμή Χίου – Τσεμσέ» , ανέφερε  πρόεδρος του επιμελητήριου Χίου Παντελής Λεγάτος συμπληρώνοντας  ότι την επιστολή συνυπογραφούν  το Επιμελητήριο Χίου, η Ένωση Ξενοδόχων, το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων και το σωματείο των Τουριστικών Πρακτόρων.

Επόμενο βήμα, σύμφωνα με τον κ.Λεγάτο είναι η πραγματοποίηση συνάντησης στην Αθήνα με τους αρμόδιους υπουργούς  σε συνεργασία με τον βουλευτή Ανδρέα Μιχαηλίδη.

«Τίποτα στην υπόθεση αυτή δεν είναι εύκολο, αλλά ο στόχος μας είναι στην κοινή συνάντηση  να παρθούν άμεσες αποφάσεις», ανέφερε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου.

Οι τουριστικοί πράκτορες πάντως έχουν εξαγγείλει διακοπή των δρομολογίων από και προς την Τουρκία, από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου,  αν δεν διευθετηθεί το πρόβλημα και παγώσουν τα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί και φτάνουν τις αρκετές χιλιάδες ευρώ.

 

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο