Ένα όμορφο απόγευμα χάρηκε το κοινό, που παρακολούθησε τη γιορτή λήξης της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου, χθες, στις εγκαταστάσεις του οργανισμού στο Αίπος.
Έχουν περάσει ήδη έξι χρόνια και η Κιβωτός του Κόσμου στο Αιγαίο, έχει θεμελιωθεί στο νησί της Χίου, σαν το σημαντικότερο οργανισμό, που αγωνίζεται σταθερά και δυναμικά, αλλά και με πολύ κόπο, να προσφέρει, στα παιδιά που έχουν υποστεί το σκληρό και άδικο πρόσωπο της κοινωνίας των ενηλίκων, μία νέα πρόταση ζωής, μία πρόταση ζωής με αξιοπρέπεια, ελπίδα, τόλμη, αγωνιστικότητα και συναλληλία, προτάσσοντας έτσι αξίες και ιδανικά που στην ασταθή και δυσοίωνη εποχή μας, φαντάζουν σχεδόν ξεχασμένα και μακρινά.
Ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου που καλωσόρισε το κοινό, τόνισε προλογικά στη γιορτή ότι το πιο ευχάριστο γεγονός είναι η χαρά και η πρόοδος των παιδιών.