Ηχογραφημένο μήνυμα της τροχαίας για τα νέα μέτρα

Τρί, 03/11/2020 - 19:31

ihografimeno_minyma_tis_trohaias_gia_ta_nea_metra

Σε νέα φάση μπήκε η διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, από τις 6 το πρωί σήμερα.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ένα νέο σχέδιο για την αναχαίτιση της ορμής της νόσου Covid-19, η οποία μέχρι στιγμής μοιάζει ανεξέλεγκτη. Χρήση μάσκας παντού και σε εξωτερικούς χώρους και κυκλοφορία μέχρι τις 12.00 τα μεσάνυχτα. Για όλα τα νησιά του Β. Αιγαίου τα μέτρα αυτά.

Παραβίαση των σχετικών αποφάσεων συνεπάγεται κατ’ αρχάς σε πρόστιμο 150 ευρώ. Θέλεις η ενημέρωση, θέλεις το γεγονός ότι και στη Χίο είχαμε την πρώτη διασωλήνωση ασθενούς με covid - 19, ή η αύξηση των κρουσμάτων που ανακοινώνονται, όποια κι αν είναι η αιτία σήμερα αυτή είναι η εικόνα σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Χίου, στην Απλωταριά: Παντού και όλοι με μάσκες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Σημειώνεται ότι από το πρωί και στα πλαίσια της εφαρμογής των νέων μέτρων για τον covid -19, ξεκίνησαν και οι εντατικοί έλεγχοι από την αστυνομία για την τήρησή τους, με αποτέλεσμα -σύμφωνα με πληροφορίες- και στο νησί μας να έχουν ήδη βεβαιωθεί με το «καλημέρα» τα πρώτα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Παράλληλα περιπολικό της τροχαίας με ηχογραφημένο μήνυμα ενημέρωνε τους πολίτες για τα νέα μέτρα ζητώντας την τήρησή τους.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο