Το καλοκαίρι του 2022 έτοιμη η οδός Ιωάννη Χρήστου

Παρ, 23/07/2021 - 17:40

to_kalokairi_toy_2022_etoimi_i_odos_ioanni_hristoy

Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση του βρίσκεται το έργο της οδού Ιωάννου Χρήστου με τις εργασίες να προχωρούν πυρετωδώς.

«Το έργο το ξεκινήσαμε από το μηδέν, μετά τις περιπέτειες που υπήρξαν με τον προηγούμενο ανάδοχο που κηρύχτηκε έκπτωτος», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, επισημαίνοντας ότι όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις.

Στο ίδιο πλαίσιο και οι δηλώσεις του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη που υπογράμμισε την σοβαρή δουλειά που γίνεται στην τεχνική υπηρεσία και την Διεύθυνση Προγραμματισμού.

«Έχουμε 53 μελέτες σε εξέλιξη με ένα μεγάλο ποσοστό να βρίσκεται είτε σε εξέλιξη, είτε προς δημοπράτηση», ανέφερε ο κ. Ξενάκης. Για την σπουδαιότητα του έργου μίλησε ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Χίου Λευτέρης Παπαλάνης.

«Είναι ένα διπλό έργο καθώς εκτός από τον δρόμο γίνεται παράλληλα και αντιπλημμυρικό έργο», τόνισε ο κ.Παπαλάνης συμπληρώνοντας ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου το επόμενο καλοκαίρι θα έχει δοθεί η οδός σε κυκλοφορία.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο