Κλειστό λόγω κρούσματος κορωνοϊού το Κολυμβητήριο

Δευ, 26/10/2020 - 19:16

kleisto_logo_kroysmatos_koronoioy_to_kolymvitirio

Όπως ενημερώνει το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Χίου, με γνώμονα την προστασία των χρηστών του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, αμέσως μετά την ενημέρωση για ύπαρξη κρούσματος κορωνοϊού διακόπτεται η λειτουργία του κολυμβητηρίου από τις 26 έως τις 28 Οκτωβρίου. Επίσης θα διενεργηθούν πιστοποιημένη απολύμανση όλων των χώρων του Ιωνικού Κολυμβητηρίου και υπερχλωρίωση των υδατοδεξαμενών.

Τέλος γνωστοποιεί ότι τελούν σε αναμονή του αποτελέσματος του μοριακού τεστ και θα δράσουν σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι εργαζόμενοι του κολυμβητηρίου το πρωί εξετάστηκαν από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και κανένας εκ των μονίμων και συμβασιούχων δεν βρέθηκε θετικός.

Παράλληλα, όπως είπε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γιάννης Μανάρας, σε τεστ υποβάλλονται και άλλοι αθλητές οι ομάδες των οποίων προπονούνται στο Ιωνικό. Την ερχόμενη Πέμπτη, αν δεν προκύψει κάποια άλλη αρνητική εξέλιξη, δηλ. νέα κρούσματα, το κολυμβητήριο θα επανέλθει σε λειτουργία, όπως κατέληξε ο ίδιος.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο