Άλλη μία εκδήλωση γευσιγνωσίας με νέα προϊόντα της Mediterra και με βάση πάντα τη μαστίχα, είχαμε χθες το βράδυ, έξω από το κατάστημα Mastihashop της Χίου. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει λουκουμάδες με μείγμα για τσουρέκι της ΕΛΜΑ (3 σε 1 = ξηρή μαγιά, μαχλέπι και μαστίχα Χίου), πασπαλισμένους με σκόνη χιώτικου μανταρινιού (που παράγεται με τη μέθοδο της λυοφιλίωσης) και λουσμένους με βιολογικό άλειμμα μελιού με μαστιχέλαιο Χίου. Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με τη μοναδική συνταγή του “Κανέλλου” -δια χειρός του Δημήτρη Φύλλα- από το ομώνυμο λουκουματζίδικο.
Παρότι μείγμα για τσουρέκι αυτό της ΕΛΜΑ -που κυκλοφόρησε το περασμένο Πάσχα στο εμπόριο- αποδείχθηκε ότι είναι κατάλληλο και για λουκουμάδες, αλλά όπως απέδειξαν και αθηναίοι σεφ που το δοκίμασαν και για κουλουράκια και για άλλες γλυκές παρασκευές που οι ίδιοι επινόησαν, δημιουργώντας έτσι κι άλλο πεδίο δόξης λαμπρό για τη μοναδική μας μαστίχα και όχι μόνο…
Στην εκδήλωση της Τρίτης, την παρουσίαση είχε ο «δικός μας», Μανώλης Βερβεράκης, τον κόσμο καλωσόρισε η υπεύθυνη του καταστήματος Mastihashop Χίου, Δώρα Κοσσένα, για τα προϊόντα μίλησε το μέλος της ομάδας marketing της Mediterra Ειρήνη Γιαννούλη, στο ιστορικό των λουκουμάδων στην Ελλάδα αναφέρθηκε η χημικός Κατερίνα Παναγιωτάκη, ενώ για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων έκανε λόγο η Δήμητρα Καυκάλα, Brand Manager Mastihashop.








































