Μηνυτήρια αναφορά για τις βιαιοπραγίες των ΜΑΤ

Παρ, 06/11/2020 - 21:20

minytiria_anafora_gia_tis_viaiopragies_ton_mat

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου κατά των Μ.Α.Τ. για τις βιαιοπραγίες που έλαβαν χώρα το Φεβρουάριο στο νησί μας, κατέθεσαν σήμερα το μεσημέρι οι πολίτες: Χριστόφορος Κριμιζής, Κλαιρη Κωστάλα, Βασίλης Παππας, Γιωργος Κριτούλης, και Γιαννης Μισετζής και οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων Κώστας Τριαντάφυλλος, Μανώλης Βουρνούς, Γιάννης Καραβασίλης, Μάρκος Σκούφαλος και Μανώλης Στάθης.

«Δώσαμε ότι υλικό υπήρξε διαθέσιμο από τηλεοπτικά πλάνα και φωτογραφίες των ΜΜΕ που δείχνουν τον τρόπο που συμπεριφέρθηκαν τα ΜΑΤ στους πολίτες», ανέφερε ο Κώστας Τριαντάφυλλος, ενώ ο Μανώλης Βουρνούς υπογράμμισε ότι η μήνυση στρέφεται σε όσους έδρασαν παράνομα και όχι της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ως μια προσβλητική κίνηση για την Χίο, χαρακτήρισε ο Γιάννης Καραβασίλης την κίνηση των ΜΑΤ ενώ ο Μάρκος Σκούφαλος υπογράμμισε ότι πρέπει να τιμωρηθούν όσοι άπλωσαν χέρι και υβριστικό λόγο στους Χιώτες. Στο ίδιο πλαίσιο και η δήλωση του Μανώλη Στάθη που τόνισε ότι η συμπεριφορά των ΜΑΤ δεν πρέπει να μείνει στο απυρόβλητο.

Πρόσφατα βίντεο