Νομαρχιακό Τμήμα Χίου ΑΔΕΔΥ: Εγκληματική η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τον καιρό της πανδημίας

Πέμ, 26/11/2020 - 19:18

nomarhiako_tmima_hioy_adedy_egklimatiki_i_kyvernisi_tis_neas_dimokratias_ton_kairo_tis_pandimias

Την άποψη τώρα του κυβερνητικού εκπροσώπου και της κυβέρνησης ότι το ΕΣΥ ενισχύεται λόγω της πανδημίας δεν συμμερίζονται οι συνδικαλιστές.

Σήμερα που η Ανώτατη Διοίκηση Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων πραγματοποίησε 24ωρη πανελλαδική απεργία στη Χίο είχαμε αντιπροσωπευτική συγκέντρωση μελών διοικήσεων συνδικάτων έξω από την πύλη του Νοσοκομείου της πόλης όπου ο Πρόεδρος του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ χαιρετίζοντας τη συγκέντρωση έκανε λόγω για σύστημα υγείας που στηρίζεται στο φιλότιμο των υγειονομικών και για έναν λαό σε απόγνωση.

Αλλά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των νοσοκομειακών γιατρών της Χίου, Γιάννης Μαλαφής, όπως και τα μέλη του ΣΕΣΝΟΧ Γιάννης Λαμπαδοχυτός και Δημήτρης Κουτσουράκης περιέγραψαν με μελανά χρώματα την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της υγείας σήμερα θεωρώντας λάθος σε περιοχές σαν το νησί μας να μην έχει προβλεφθεί μονάδα περίθαλψης για covid 19 εκτός νοσοκομείου με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τύχουν της περίθαλψης που πρέπει όλοι οι υπόλοιποι ασθενείς.

Στην απεργιακή συγκέντρωση χαιρέτισε και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, Στέλιος Καμπούρης, τονίζοντας ότι ούτε το ελάχιστο αίτημα των υγειονομικών, για ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα δεν ικανοποίησε η κυβέρνηση που επαίρεται κατά τα άλλα για τη σωστή αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο