Ο Παντελής Πρώϊος στις σχολές γονέων της Μητροπόλεως

Τετ, 23/10/2019 - 20:09

good_by_design_stin_enoriaki_aithoysa_tis_panagias_eyaggelistrias

Μια ομιλία αλλιώτικη απ' τις άλλες...μια ομιλία καλή από σχεδίου...διαδραστική και με πνεύμα...με τόση δόση Ψυχολογίας και τόση δόση Θεολογίας που ήταν ότι πρέπει!

Πραγματοποιήθηκε από τον Παντελή Πρώϊο Ψυχολόγο, με σπουδές και πολυετή εμπειρία και δράση στη Φιλαδέλφια των Η.Π.Αμερικής, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, στον τομέα της Παιδοψυχογίας και παραμέτρους που σχετίζονται με τη Βία, τις Νέες Τεχνολογίες και τα Μ.Μ.Ε. στην Ενοριακή Αίθουσα του Ιερού Ναού της Παναγίας Ευαγγελίστριας, τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 στις 6μ.μ. με την πρόσχαρη και ευγενική φιλοξενία και φροντίδα του Πατρός Χριστοφόρου και των Επιτρόπων της Εκκλησίας. Μια ομιλία-συζήτηση που άγγιξε τους παρευρισκομένους που συμμετείχαν ενεργά με ερωταπαντήσεις...και που μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV . Μια ομιλία με θέμα: ''Good by design'' στα πλαίσια των Σχολών Γονέων της Ι. Μητροπόλεως Χίου.  

  ''Good by design''! Καλό από σχεδίου! Καλό εξ' αρχής... και για καλό έτσι κι αλλιώς! Δηλαδή καλό εκ φύσεως! Σχεδιασμένο για να είναι καλό! Απ' την αρχή του κόσμου! Έτσι το κανε ο Θεός!Ποιο;! Ποιον;! Τι;!...Τι είναι αυτό που είναι καλό από σχεδίου;!...

 Μα ο κόσμος, ο άνθρωπός το σύμπαν...η ζωή...κι η καθημερινή μας ζωή...''αυτόν τον κόσμο τον καλό...'', λέει κι ο Ξυλούρης, σε εκείνο το επικό του τραγούδι...και συνεχίζει, ''...ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει...''. Εσύ ράβε! Μην ξηλώνεις. Φώτιζε! Μη σβήνεις το φως. Το μίσος γκρεμίζει κι η αγάπη χτίζει!

Πρόσφατα βίντεο