«Όχι στην παραχώρηση της καθαριότητας του Νοσοκομείου σε ιδιώτη»

Πέμ, 14/01/2021 - 19:14

ohi_stin_parahorisi_tis_kathariotitas_toy_nosokomeioy_se_idioti

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, μέχρι να αλλάξει η απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου Χίου για την παραχώρηση της καθαριότητας σε εργολάβο, δηλώνουν μέλη του ΣΕΣΝΟΧ και εργαζόμενοι που πραγματοποίησαν σήμερα άλλη μια στάση εργασίας.

«Η απόφαση της Διοίκησης είναι παράνομη αλλά και ανήθικη, καθώς οδηγεί 23 εργαζόμενους στην ανεργία», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΕΣΝΟΧ Γιάννης Λαμπαδοχυτός, υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί.

«Έχουμε στείλει έγγραφη διαμαρτυρία και στη ΔΥΠΕ και στο Υπουργείο ενώ ζητήσαμε να παγώσει η απόφαση του Δ.Σ του «Σκυλίτσειου», ανέφερε η Μαρία Σαραντινούδη τονίζοντας με τη σειρά της ότι θα χρησιμοποιήσουν κάθε νόμιμο ένδικο μέσο για την ανατροπή αυτής της απόφασης. Στο πλευρό των εργαζομένων και το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Χίου, που κήρυξε δίωρη στάση εργασίας προκειμένου να τους διευκολύνει στην κινητοποίηση με τον πρόεδρό του Μάρκο Σκούφαλο να τονίζει ότι μαζί με το σωματείο του ΣΕΣΝΟΧ, απαιτούν να σταματήσει κάθε διαδικασία παράδοσης της καθαριότητας σε εργολαβικά συμφέροντα.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο