Οι φορείς ζητούν παροχές υγείας

Σάβ, 16/03/2019 - 05:09

oi_foreis_zitoyn_parohes_ygeias

«Για εμάς η ιατρική περίθαλψη είναι το κορυφαίο μας ζήτημα», ανέφερε η πρόεδρος του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Σοφία Μιχάλα, τονίζοντας ότι ουσιαστικά το κράτος επιβαρύνεται διπλά, αν οι πολίτες δεν μπορούν να εξεταστούν προληπτικά.

Στα ίδια διεκδικητικά πλαίσια και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, με την πρόεδρό του, Τούλα Βογιατζή, να τονίζει ότι η έλλειψη ογκολόγου γιατρού στο Νοσοκομείο Χίου, ταλαιπωρεί τους καρκινοπαθείς, που πρέπει ή να μεταβούν στην Αθήνα ή σε ιδιώτη ιατρό.

Ο Γιώργος Πατεριμός, από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Σχολείου, ανέφερε ότι η έλλειψη παιδοψυχίατρου αλλά και οδοντιάτρου σημαίνει έξοδα για τους γονείς που δεν μπορούν να βρουν αυτές τις ειδικότητες στο Νοσοκομείο.

Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στήριξε το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, με τον Μάρκο Σκούφαλο να υιοθετεί τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στο «Σκυλίτσειο», ενώ ο Χρήστος Οικονόμου, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΕΦΚΑ, τόνισε ότι «η κυβέρνηση πρέπει να φροντίσει να καλύψει τις ιατρικές ανάγκες των συνταξιούχων, ειδικά μετά τη μεγάλη μείωση των συντάξεων που πραγματοποίησε».

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο