Χίος, Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Παρουσίαση συνδυασμού Κάρμαντζη

Πέμ, 09/05/2019 - 22:48

Με γεμάτο το κινηματοθέατρο "Premier", πρώην "Διάνα", ο Σταμάτης Κάρμαντζης παρουσίασε και εκείνος χθες Τετάρτη 09/05/19 τον συνδυασμό του, διεκδικώντας την ψήφο των δημοτών για να αναλάβει όπως τόνισε και ''να υπηρετήσει'' το Δήμο Χίου από την πρώτη Κυριακή.

Στη σύντομη ομιλία του, την οποία σημειολογικά παρακολούθησε σύσσωμος σχεδόν ο συνδυασμός του Κώστα Μουτζούρη, με παρόντα τον ίδιο τον επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη, τόνισε μεταξύ άλλων ότι επιδιώκει με τους συνεργάτες του να κυβερνήσει το σκάφος της Χίου, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, με εμπειρία και τόλμη.

Η Χίος κατά τη γνώμη του δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο και δεν έχει και άλλο χρόνο για εκλογικά πειράματα.

Τώρα είναι η ώρα! Εκείνοι το έχουν αποδείξει με το έργο τους, μετρήσιμο και υλοποιημένο, με την αγάπη τους για τη Χίο μας... για τους ανθρώπους της!

«Δώστε μας τη δύναμη από την πρώτη Κυριακή να διοικήσουμε το Δήμο και να ταξιδέψουμε το σκάφος της Χίου με ασφάλεια σε απάνεμο λιμένα. Γιατί εμείς και θέλουμε και ξέρουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε», σημείωσε ο επικεφαλής της Σύμπραξης Δημιουργίας.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο