«Προτεραιότητα μας σχολικές μονάδες και αθλητικοί χώροι»

Πέμ, 11/02/2021 - 19:55

proteraiotita_mas_sholikes_monades_kai_athlitikoi_horoi

«Εργοτάξιο» έχουν γίνει οι εξωτερικοί χώροι του Παιδικού Σταθμού Βαρβασίου καθώς επισκευάζονται όλα τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Για προτεραιότητα, να επισκευαστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν σε σχολικές μονάδες και αθλητικούς χώρους, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης υπογραμμίζοντας την άριστη συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο και τους εργαζόμενους.

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου Γιάννης Μανάρας συμπλήρωσε ότι η άμεση εξασφάλιση της χρηματοδότησης από τη δημοτική αρχή βοηθά στο να γίνονται όλες οι επισκευαστικές εργασίες που απαιτούνται στις δομές, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο καλύτερη εξυπηρέτηση στους πολίτες και ασφάλεια στους ωφελούμενους.

Στον παιδικό σταθμό Βαρβασίου αποκαθίστανται εξωτερικές επικαλύψεις, έγιναν παρεμβάσεις και στην κεντρική θέρμανση αγοράστηκε νέος ηλιακός θερμοσίφωνας, ενώ όπως τόνισε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, οι εργασίες θα συνεχιστούν και στο εσωτερικό του σταθμού, με στόχο από την επόμενη χρονιά να λειτουργήσει και βρεφικό τμήμα προσφέροντας έτσι διέξοδο στους γονείς και ικανοποίηση του συνόλου των αιτήσεων που κατατίθενται κάθε Σεπτέμβρη.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δημάρχου και του προέδρου του Νομικού προσώπου οι εργασίες γίνονται με αυτεπιστασία από το προσωπικό του οργανισμού.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο