Πρωτοβουλία για τη Χίο: «Ζητάμε κεντρική κατανομή των αρμοδιοτήτων μεταξύ όλων των νομικών προσώπων»

Παρ, 09/10/2020 - 20:09

zitame_kentriki_katanomi_ton_armodiotiton_metaxy_olon_ton_nomikon_prosopon

Με 39 θέματα στην ημερήσια διάταξή του θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. το δημοτικό συμβούλιο Χίου, το οποίο μεταξύ άλλων, καλείται να λάβει αποφάσεις για τη μίσθωση πρατηρίου υγρών καυσίμων αλλά και ακινήτου για τη στέγαση της αποθήκης και υπόλοιπων δομών του κοινωνικού παντοπωλείου.

Η συνεδρίαση θα γίνει με τηλεδιάσκεψη.

Στη συνεδρίαση αυτή ήδη η δημοτική παράταξη Πρωτοβουλία για τη Χίο, ζητάει να συζητηθεί και το θέμα των εργαστηρίων του Ομηρείου, που όπως ανέδειξε χθες η Αλήθεια υπάρχει περίπτωση φέτος να μην λειτουργήσουν.

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του Ομηρείου Δημήτρη Μάντικα και την παρέμβαση του Δημάρχου είχαμε αντίδραση από τους Δημοτικούς Συνδυασμούς «Πρωτοβουλία για τη Χίο» και «Χίος μπροστά».

Ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας για τη Χίο» Μανώλης Βουρνούς υποστήριξε σήμερα ότι κανένας από τη Δημοτική Αρχή, ούτε ο Πρόεδρος του Κέντρου, Δ. Μάντικας, που σήμερα τους καταγγέλλει, ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο στην προηγούμενη συνεδρίασή του, όπου τέθηκε το θέμα της τροποποίησης του καταστατικού της ΔΗΚΕΧ, ότι ανάμεσα σε όλα μέσω αυτής προβλεπόταν η πρόσληψη προσωπικού για τα εργαστήρια του Ομηρείου.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο