Συνεχίζονται οι ελλείψεις στην υγεία και στο 3ο κύμα πανδημίας

Τρί, 23/02/2021 - 18:40

synehizontai_oi_elleipseis_stin_ygeia_kai_sto_3o_kyma_pandimias

Μια ακόμη κινητοποίηση στην πύλη του Νοσοκομείου πραγματοποίησε το ΣΕΣΝΟΧ, στο πλαίσιο πανελλαδικής κινητοποίησης για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας, την περίοδο της πανδημίας.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Γιάννη Λαμπαδοχυτό, αν και βρισκόμαστε στο τρίτο κύμα της πανδημίας οι ελλείψεις σε προσωπικό και σε κλίνες δεν έχουν καλυφθεί.
 
Η κυβέρνηση αντί για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων για την υγεία των λαϊκών οικογενειών, ιδιαίτερα στα σχολεία, στους χώρους δουλειάς και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και την ουσιαστική ενίσχυση των δημόσιων μονάδων υγείας με προσωπικό και εξοπλισμό, αξιοποιεί την επιδημία για να «ξεφορτωθεί» όσα δικαιώματα τους έχουν απομείνει και να επεκτείνει την επιχειρηματική δράση στην Υγεία και Πρόνοια, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΕΣΝΟΧ.
 
Στο πλευρό των εργαζομένων στο Νοσοκομείο και το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ με τον πρόεδρό του Μάρκο Σκούφαλο να τονίζει ότι η κυβέρνηση πρέπει να σταθεί στο πλευρό των υγειονομικών ενώ ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χρήστος Οικονόμου τόνισε ότι οι συνταξιούχοι έχουν πληρώσει με τις κρατήσεις τους όλα αυτά τα χρόνια μια αξιοπρεπή περίθαλψη που όμως οι ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία τους την στερούν.
 

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο