Χίος, Παρασκευή 7 Αυγούστου

Συνέντευξη Μηταράκη με άρωμα... εκλογών

Τετ, 26/09/2018 - 19:36

Την …προεκλογική περίοδο, εγκαινίασε ο βουλευτής Νότης Μηταράκης, καθώς ξεκινά ανοιχτές συζητήσεις με τους κατοίκους οικισμών και περιοχών  της Χίου, με την  έναρξη να γίνεται στην Καλαμωτή  το απόγευμα του Σαββάτου.

«Ουσιαστικά πρόκειται για ένα διάλογο, μια διαβούλευση για να ακούσω τον κόσμο, να καταγράψω τις ερωτήσεις και τις ανησυχίες πριν το τελικό προεκλογικό μου πρόγραμμα», ανέφερε ο Νότης Μηταράκης σε συνέντευξη του.

Παράλληλα ο βουλευτής της ΝΔ αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στο κοινοβουλευτικό του έργο, εστίασε  στο όραμα του για την Χίο της επομένης δεκαετίας που, σύμφωνα με τον ίδιο,  χωρίζεται σε 4+1 πυλώνες, που είναι η Οικονομική Ανάπτυξη, η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, η Ολοκλήρωση Βασικών Υποδομών  και η Αντιμετώπιση της Μεταναστευτικής κρίσης ενώ σημαντική θέση στο πρόγραμμα του κατέχουν η  Αμανή, τα Ψαρά και  οι Οινούσσες, περιοχές που, όπως δήλωσε, έχει εδικό σχεδιασμό.

Ο Νότης Μηταράκης στο πλαίσιο της συνέντευξης έστειλε μηνύματα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση τονίζοντας ότι η ενότητα δυνάμεων μπορεί να βοηθήσει την Χίο.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο