Τις υπηρεσίες του στην Κλινική «Ζωοδόχος Πηγή» στο νησί μας προσφέρει ο Πλαστικός Χειρουργός Γιώργης Σεβλιάδης, με πάνω από 6000 εγχειρήσεις στο ενεργητικό του, εργαζόμενος τον Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης και συνεργάτης στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Σε μια συνέντευξη του στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV, ανέλυσε στον Γιάννη Τζούμα τις δυνατότητες της πλαστικής Χειρουργικής, εξηγεί τι μπορεί να κάνει, μέχρι και μύτες Πρωθυπουργών, που λένε ψέματα κονταίνει… και τι δεν μπορεί να κάνει, αφού ο Πλαστικός Χειρουργός μπορεί να κάνει αμέτρητες διορθωτικές και πλαστικές επεμβάσεις αλλά δεν κάνει θαύματα όταν μια 80χρονη ας πούμε θέλει να φαίνεται… 20χρονη.
Ο γιατρός με απλό τρόπο και πηγαίο χιούμορ, δίνει δεκάδες απαντήσεις ενώ μεταξύ άλλων ως Θεσσαλονικιός ξεκαθαρίζει επίσης ότι είναι οπαδός της ομάδας, που θα πάρει το… Πρωτάθλημα.
Ο Γ. Σεβλιάδης επισκέπτεται τακτικά το νησί μας μια φορά το μήνα και πραγματοποιεί εξετάσεις και επεμβάσεις στην Κλινική "Ζωοδόχος Πηγή"



































