Χίος, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

Τεχνική σύσκεψη Περιφέρειας Δήμου

Δευ, 09/09/2019 - 19:49

tehniki_syskepsi_dimoy_perifereias_gia_diafora_zitimata

Τεχνική σύσκεψη  πραγματοποιήθηκε το πρωί  στο Δημαρχείο, παρουσία του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη και του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη με βασικό αντικείμενο τις λιμενικές υποδομές στη Χίο και την ολοκλήρωση του master plan για το οποίο υπάρχουν στενά χρονικά περιθώρια, καθώς και το νέο λιμάνι των Καρδαμύλων.

Στη σύσκεψη  συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Αντώνης Ζερβάκης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, οι θεματικοί Χιώτες Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Παντελής Βρουλής και Νίκος Νύκτας, ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Ξενάκης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Λευτέρης Παπαλάνης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τη στενότερη συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας στο πλαίσιο προγραμματικών συμβάσεων, ενώ από κοινού ο Δήμαρχος κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Μουτζούρης σημείωσαν και επισφράγισαν τη συμπόρευση Δήμου και Περιφέρειας καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο