Τελική φάση αγώνων στίβου δημοτικών σχολείων

Τρί, 11/06/2019 - 19:30

teliki_fasi_agonon_stivoy_dimotikon_sholeion

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, με ιδιαίτερη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, η τελική φάση των σχολικών αγώνων στίβου των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Χίου.

Οι αγώνες συνδιοργανώθηκαν από την Ένωση Αθλητικών Σωματείων "ΣΕΓΑΣ Χίου - Σάμου" και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Χίου.

Συμμετείχαν 92 μαθητές και μαθήτριες από 21 σχολεία του νομού σε 12 αγωνίσματα (10 ατομικά και 2 σκυταλοδρομίες).

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Μάρκος, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου Αριστείδης Κελεπερτζής, ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, Αλέκος Αντωνίου, το Δ.Σ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου - Σάμου, καθώς και εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία του νομού μας.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους στον κλασικό αθλητισμό: η Περιφερειάρχης Χριστιάνα Καλογήρου, ο Ταξίαρχος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αριστείδης Κελεπερτζής και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Παπαδόπουλος.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο www.alithia.gr

Πρόσφατα βίντεο