«Θερμή» υποδοχή στη Μίνα Γκάγκα από το ΣΕΣΝΟΧ

Παρ, 24/09/2021 - 19:12

thermi_ypodohi_sti_mina_gkagka_apo_to_sesnoh

Καλές εντυπώσεις από τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας από τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου Χίου, αποκόμισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, που ήρθε σήμερα το μεσημέρι στη Χίο.

Η κα Γκάγκα τόνισε ότι η Χίος είναι ένα αγαπημένο για εκείνη μέρος, που έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν, ενώ αναφορικά με το «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο Χίου υπογράμμισε ότι ξεχωρίζει για το καλό ιατρικό προσωπικό, που όπως τόνισε, είναι δεμένο μεταξύ του και είναι πολύ οργανωμένο την περίοδο της πανδημίας.

Παράλληλα η αναπληρώτρια Υπουργός ξεκαθάρισε ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι αφενός να συνεχίσουν τα έργα αναβάθμισης των κτηριακών υποδομών και αφετέρου να σχεδιαστεί ένα μακροπρόθεσμο πλάνο προσλήψεων, καθώς όπως ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο προγραμματισμός προσλήψεων δεν γίνεται σε περίοδο πανδημίας.

Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Χίου, εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Στην είσοδο του Νοσοκομείου Χίου περίμεναν να "υποδεχθούν" την κα Μίνα Γκάγκα εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χίου, στα πλαίσια κινητοποίησης που πραγματοποίησε το ΣΕΣΝΟΧ ζητώντας την ικανοποίηση αιτημάτων τους, όπως οι προσλήψεις προσωπικού, η αλλαγή του οργανισμού, η ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά, η δυνατότητα να λαμβάνουν τις άδειές τους, η αύξηση των μισθών τους αλλά και η χρηματοδότηση του "Σκυλίτσειου".

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο