Θόλος: Κινητικότητα και συγκέντρωση κατοίκων ενόψει έλευσης μηχανημάτων

Τετ, 05/01/2022 - 22:08

tholos_kinitikotita_kai_sygkentrosi_katoikon_enopsei_eleysis_mihanimaton

Η είδηση ότι επίκειται μεταφορά μηχανημάτων, για την έναρξη εργασιών από την ανάδοχο εταιρεία, που έχει αναλάβει το έργο κατασκευής Κλειστού Κέντρου Μεταναστών στην περιοχή του Θόλους, έχει κινητοποιήσει εκατοντάδες κατοίκους, κυρίως από την Λαγκάδα, Συκιάδα, τα Καρδάμυλα και τον Βροντάδο, να συγκεντρωθούν στην περιοχή για να δηλώσουν με την παρουσία τους την αντίθεση τους απέναντι στην κατασκευή της δομής.

Στην κάμερα της τηλεόρασης της "Αλήθειας" εξέφρασαν την αντίθεση τους προς την κατασκευή της κλειστής - ελεγχόμενης δομής οι Μάρκος Κούνουπας - Πρόεδρος Κ. Λαγκάδας, Μάρκος Σκούφαλος - Επικεφαλής της Παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση Χίου", Μαριάννα Πελαντή - Πρόεδρος της Δ.Ε. Βροντάδου, Νίκος Χούλης - Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Χίου, Δημήτρης Παπαλιός - Πρώην Δήμαρχος Ομηρούπολης και Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Χίου και Γιάννης Καραβασίλης - Επικεφαλής της Παράταξης "Χίος Μπροστά".

Σύμφωνα με τα όσα πληροφόρησε η Επιτροπή Αγώνα των Κατοίκων Χίου, μια ομάδα από αυτούς θα κατευθυνθεί στα Μεστά, όπου αναμένεται να προσεγγίσει το πλοίο "Πελαγίτης" που μεταφέρει τα σχετικά μηχανήματα.

Πρόσφατα βίντεο

Σχετικά βίντεο