Χίος, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Ας ανακοινώσει η Ν.Δ. τους υποψήφιους Βουλευτές της στις… 8 Ιουλίου

Γιάννης Τζούμας
Πέμ, 13/06/2019 - 21:37

Τι πειράζει δηλαδή να έχουν προηγηθεί οι εκλογές, ας μην κολλάμε στις… λεπτομέρειες.

Αλήθεια μπορεί να επιχειρηματολογήσει κανείς σοβαρά γιατί να βάλουν κάποιοι υποψηφιότητα με το Κόμμα της Ν.Δ.;

Βεβαίως ουδείς θέτει υποψηφιότητα με το ζόρι, αλλά εδώ κολλάει το περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα αλλά εδώ μάλλον δεν μιλάμε με πολιτικούς όρους.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε με αυτούς, η εύνοια υπέρ των ήδη Βουλευτών είναι εξωφρενική και το θέμα δεν τίθεται σε τοπικό επίπεδο, όπου ο Νότης Μηταράκης είναι μια κατηγορία μόνος του.

Τίθεται θέμα ουσίας ότι οι υποψήφιοι του Κόμματος που θα Κυβερνήσει δεν ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, σε σημείο που αν κάποιος έχει στοιχειώδη πολιτική λογική θα πρέπει να πεί στον Πρόεδρο της Ν.Δ. «Ασε Κυριάκο ευχαριστώ, βάζω υποψηφιότητα την επόμενη φορά».

Όμως τέτοια προφανώς δεν υπάρχει και τα… γεννητούρια αργούν γιατί βλέπετε οι κομμένοι θα πρέπει να μην είναι και διαμαρτυρόμενοι άρα θα πρέπει να γίνει η μοιρασιά ποιός βολεύεται και πού.

Κοντολογίς στα απλοελληνικά, πάνω στο ναρκοθετημένο πτώμα της Ελλάδας, γιατί ο Σύριζα αυτό θα αφήσει, κάποιοι ετοιμάζονται μετεκλογικά για πάρτι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπόσχεται πράγματα που για να γίνουν θα πρέπει να ενεργοποιηθεί εν τέλει κάτι πολύ απλό, η κοινή λογική, μόνο που αυτή ακριβώς απουσιάζει από την σκανδαλώδη καθυστέρηση των υποψηφίων της Ν.Δ.

Ας τα πάρει αυτά υπ’ όψιν το Κόμμα που θα Κυβερνήσει. Τους βλέπουν…

Υ.Γ. Η… ατμομηχανή της ανάπτυξης που θέλει να βάλει μπροστά ο Πολύδωρος είναι τμήμα του μετρό του Αιγαίου του Κώστα Σημίτη, γνωστού πολέμαρχου των Ιμίων;