Από την μάσκα στην… μπούργκα και η αποκάλυψη της από την Πρωθυπουργό της Αυστραλίας

Γιάννης Τζούμας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 27/12/2020 - 10:11

Εν μέσω εορτών και αρχής εμβολιασμών, είναι και οι μέρες, που επιτρέπουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, άρα για μερικούς και διάβασμα, έπεσε στην αντίληψη μου κάτι παλαιό βεβαίως, που όμως δημιουργεί απορία, πως δεν το… γνωρίζουν ή δεν το υιοθετούν οι φωστήρες που κυβερνούν την Δύση.

 

Αφορμή για την σκέψη μου αποτελεί το γεγονός, ότι όπως και την πλειοψηφία πιστεύω των συμπολιτών με «πνίγει» η μάσκα, λόγω της πανδημίας, τόσο που όταν λήξει αυτή η υπόθεση την τελευταία θα την… κάψω πανηγυρικά.

 

Σκέφτομαι όμως ότι υπάρχουν άνθρωποι, που… γεννήθηκαν με αυτήν, οι γυναίκες του Μουσουλμανικού κόσμου, που πρέπει να αποδεχτούμε πλέον και εν Ελλάδι ότι θα συμβιώνουμε μαζί.

Πως όμως, με ανθρώπους, που είναι αναγκασμένοι ή υποχρεωμένοι ή θρησκευτικά επιβαλλόμενοι, να ζούν μονίμως με μια μουτσούνα στην μούρη, συν τα υπόλοιπα… καπίστρια που ακολουθούν;

 

Και επειδή αυτό το αίσχος πρέπει να σταματήσει να συμβαίνει ή να το ανεχόμαστε δίπλα μας, περιμένω και από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, να υιοθετήσει αυτό που και οι υπόλοιποι ηγέτες του… πολιτισμένου κόσμου, κάνουν πως δεν βλέπουν.

Την τοποθέτηση επί του θέματος της Πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard, η οποία σε ελεύθερη μετάφραση δήλωσε τα εξής:

 

«Ακούω ότι οι συμπατριώτες μου πρέπει να προσαρμοστούμε με τους μετανάστες. Εγώ διαφωνώ λέγοντας ΟΧΙ, οι μετανάστες να προσαρμοστούν με μας, είτε τους αρέσει είτε όχι.

Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών.

Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.

Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, λέμε ευθέως στους μετανάστες, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, να μάθετε την γλώσσα μας.

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και ειρήνη μαζί μας.

Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία:

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε.

Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχισμένοι…

Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Γάζα, στην Αίγυπτο, στην Λιβύη, στο Μαρόκο, στο Ιράν, στο Ιράκ, στην Υεμένη, στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν, στην Συρία, στον Λίβανο κ.λ.π. γι’ αυτό φεύγουν.

Που είναι λοιπόν ευτυχισμένοι;

Είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία, στην Αγγλία, στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στην Σουηδία, στην Νορβηγία, στην Δανία.

Είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική.

Και ποιόν κατηγορούν;

Όχι το Ισλάμ!

Όχι τους ηγέτες τους!

Όχι τους εαυτούς τους!

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

Και θέλουν να τις αλλάξουν, ώστε να μοιάζουν με τις χώρες στις οποίες ήταν δυστυχείς.

Επιμένω λοιπόν όποιος δεν μπορεί να προσαρμοστεί με τον δικό μας τρόπο ζωής είναι ελεύθερος να ΦΥΓΕΙ.

 

Υ.Γ.: Γίνεται ο χαμός με την πανδημία. Επιτέλους ήρθε και στην χώρα μας το εμβόλιο. Όσοι διαθέτουν κοινό νου το γεγονός είναι ιστορικό. Υπάρχουν και κάποιοι, που από όλο αυτό είδαν και ειρωνεύτηκαν την μικρή ποσότητα, που θα μπορούσε να μπεί σε ΤΑΧΙ κ.λπ. ειρωνικά. Αλλιώς λέγεται και… σκατοψυχιά.

Η Πρωθυπουργός της Αυστραλίας

Σχετικά Άρθρα