Αυτοί οι υπέροχοι Ηλεκτρολόγοι της... Κιβωτού

Γιάννης Τζούμας
Παρ, 02/12/2022 - 21:09

Το τι γίνεται με την Κιβωτό, πιστεύω ότι το έχουμε καταλάβει όλοι.

Θα εκπλαγούν πάντως αυτοί που την «έστησαν» του παπά και νομίζουν ότι δεν τους… βλέπουν.

Και θα εκπλαγούν γιατί δεν περιμένουν κινήσεις όπως αυτήν.

Κινήσεις που δείχνουν κάτι πολύ απλό. Ο κόσμος με το αισθητήριο του κατάλαβε.

Τα παρακάτω δεν είναι δικά μου. Αποτελούν ανάρτηση του ωραίου Προέδρου των Αρμολίων, του φίλου Ηλεκτρολόγου και Προέδρου του Συνδέσμου ηλεκτρολόγων Κυριάκου Γιαγκουδάκη.

«Οι άγιες ημέρες πλησιάζουν! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αποφασίσαμε να στολίσουμε τον χώρο της Κιβωτού του Κόσμου! Ανταμοιβή μας ήταν το καλύτερο δώρο, το χαμόγελο των παιδιών! Ευχόμαστε να μην "σβήσει" ποτέ!

Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία!

 Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια όλους όσοι βοήθησαν στο σημερινό μας έργο, τους συναδέλφους Νίκο Καρυδιά, Σταμάτη Καμίνη, Γιώργη Βασίλη, Βαγγέλη Μούντουλα, Βαγγέλη Μικέδη, τον συνταξιούχο συνάδελφο μας Κώστα Αυγουστή.

Επίσης το κατάστημα Megawatt για το ηλεκτρολογικό υλικό πού μας διέθεσε»

Αυτό που έκαναν λοιπόν οι Ηλεκτρολόγοι να το κάνουμε όλοι μας.

Να θυμηθούμε τα παιδιά αυτά, να μην τσιγκουνευτούμε το δώρο μας, να συμμετέχουμε στη γιορτή τους κι΄ ας έχουν… πένθος.

 Αλήθεια, αυτό το μέτρησε κανείς;

Γιατί τα παιδιά αυτά, που… κακοποιούνταν, που τα έκλειναν σε… κλουβιά, που τους έβαζαν… χέρι, που πεινούσαν (αναφερόμαστε σε όλη τη λάσπη, που μαζεύει ο παπά Αντώνης, από την ώρα που αποφάσισαν την εκτέλεση του, γιατί τους άγγιξε τα μεγάλα πορτοφόλια) εδώ και ένα μήνα τώρα δεν έχουν ξεμυτίσει; Γιατί δεν βγήκαν να πανηγυρίζουν για την… ελευθερία τους;

Απλά επιβεβαίωσαν τον στίχο. Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά; Έτσι κι’ αλλιώς τα ξέρουν όλα.

Μπράβο και πάλι στους πρωτοπόρους Χιώτες Ηλεκτρολόγους.

Υ.Γ.: Καλό ταξίδι στον γιατρό Μιχάλη Μισαηλίδη. Εκτός από Επιστήμονας με κεφαλαίο το Ε, ήταν και … άρχοντας. Όταν πραγματοποίησε την αγορά της Κλινικής Καστάνια, με φώναξε στο γραφείο του, στο… υπόγειο της Κλινικής και όχι στο πρώην γραφείο του συναδέλφου του. Γράψε για την αγορά ότι θές μου είχε πεί. Την επιβεβαιώνω, αλλά πρόσεξε, να σεβαστούμε στον Σιδερή και την προσφορά του. Αυτός ήταν ο Καλαμωτούσης γιατρός Μιχ. Μισαηλίδης.

Σχετικά Άρθρα