Χαράς Ευαγγέλια για τις υπογραφές που έπεσαν για την Μαρίνα.
Και ο Όμιλος ΤΕΦΑ έχει εμπειρία και φημίζεται για την σοβαρότητα του και η Εταιρεία Ζενιώδης – Πικούνης έχει τεράστια εμπειρία στα Λιμενικά έργα.
Αυτό που δεν καταλάβαμε είναι γιατί καμαρώνουν οι πολιτικοί σαν γύφτικα σκεπάρνια. Από την μια το 5άστερο από την άλλη η Μαρίνα, ακολουθεί το Ξενία.
Ε, ας βάλουν και τον ΝΟΧ να συμπληρωθεί το καρέ.
Από την ώρα όμως που το πόπολο σηκώνει το δούλεμα, καλά κάνουν. Διότι αν υπήρχε κουκούτσι μυαλό, θα τους αδειάζαμε κανονικά, ζητώντας τους να σταματήσουν τα μνημόσυνα με ξένα κόλυβα.
Τα έργα αυτά είναι ιδιωτικά, υποχρέωση τους είναι να διευκολύνουν τις εργασίες, αφού ως γνωστόν το Δημόσιο με ένα πλέγμα παλαβών νόμων εμποδίζει τις επενδύσεις και να απολογηθούν για τα δικά τους.
Από την ώρα που το Φράγμα Κόρης γεφύρι κάνει παρέα στα φαντάσματα, στην επέκταση του Αεροδρομίου περιμένουν να φυτρώσουν οι πετριές του Ταχιάου, το Δικαστικό Μέγαρο εγκαταλείφθηκε, το παλιό Τελωνείο ρημάζει άδειο και το Δημόσιο χρυσοπληρώνει ενοίκια και το νέο Τελωνείο είναι μόνο μακέτα, κανείς δεν δικαιούται να πανηγυρίζει.
Αλλά επανερχόμαστε στον αρχικό προβληματισμό. Δεν θα τα έκαναν αυτά αν το έδαφος δεν προσφέρονταν για δούλεμα.
Διότι εν τέλει όλα είναι θέματα… ποιότητας.
Ένα δείγμα δείτε στις φωτογραφίες του παρόντος πονήματος.
Πόσα πρόστιμα έχει ρίξει η Πυροσβεστική για τις «όπου την πάρει» «ελεγχόμενες» πυρκαγιές; Ε, αυτή είναι η εικόνα, τυχαίο το παράδειγμα του δρόμου προς τα Κάτω Φανά. Πεταμένα ξερά κλαδιά, σαβούρες, προσάναμμα πρώτης τάξεως.
Που; Σε ένα από τα πιο εύφορα μέρη της μαστίχας, εκεί που αν αρπάξει μια φωτιά θα κάψει χιλιάδες μαστιχόδεντρα. Ποιοί τα έχουν ρίξει εκεί; Ποιοί δεν τα μαζεύουν; Αλλοδαποί πάντως όχι.
Κατά τα άλλα ας φτύνουν αίμα στην Mediterra να ανεβάσουν το προϊόν, ας επεκτείνεται η ΕΜΧ σε καταστήματα Μεσογειακής διατροφής και δεν συμμαζεύεται.
Μια λύση θα ήταν βέβαια μαζί με την κρυοξήρανση να γίνει στο Κέντρο Έρευνας της Μαστίχας η διερεύνηση παραγωγής μυαλού αλλά το κόβω λίγο δύσκολο.
Αν το θεωρείτε υπερβολικό δείτε ξανά τις εικόνες και να είστε βέβαιοι ότι δεν αφορούν μόνο τα Κάτω Φανά.
Παρά την τιτάνια προσπάθεια είναι θέμα χρόνου πότε θα ξανά καούμε.
Και μιας και πήγε η κουβέντα συγχαρητήρια στην Πυροσβεστική για την βράβευση των Συνοριοφυλάκων. Το ίδιο κάνει και η Πολιτεία, τους βραβεύει κρατώντας τους σε μόνιμη ομηρία.
Υ.Γ.: Θα το γράψομε γιατί θα σκάσομε. Ένας εφοπλιστής δεν βρίσκεται εις τας Οινούσσας να δώσει ένα «κολόσπιτο» 120 m2 να γίνει στο νησί Βρεφονηπιακός Σταθμός;