
Άντε κουράγιο αδέλφια.
Μετά από καμιά εικοσαριά δημοσιεύματα, κλαδεύτηκαν οι πικροδάφνες, που έκρυβαν το Κάστρο.
Έχει πλάκα μετά από αυτό να μπουν και… Μουτζουρολούλουδα στις νησίδες της Περιφέρειας, θα γράφαμε στο Αεροδρόμιο, αλλά για να συνάδουμε με τους… εκλεκτούς, που εμείς επιλέξαμε να λύσουν τα προβλήματα μας, είναι «χερσαία ζώνη λιμένος».
Με την ευκαιρία δείτε την λεπτομέρεια. Οι πικροδάφνες είναι σε τρείς σειρές και πρόκειται για δάσος. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν αφήσουν μια σειρά, συνέχεια θα βρίσκονται με ένα πριόνι στα χέρι. Κι’ εμείς συνέχεια θα γράφουμε.
Αλήθεια κρατάει κανείς τεμπεσίρι έργων; Το θύμισε ο Β. Μυριαγκός στην συζήτηση της Δημ. Επιτροπής για το τσιμεντοκυτίο της Λάδης. Συμπληρώσαμε είπε, 20 χρόνια, που μελετάμε την αξιοποίηση του.
Και όχι τίποτα Βασίλη, αντέχει κι’ όλας το άτιμο. Φαίνεται και από το RΕΧ. Παλιά δεν είχαν μπει ακόμα στο νόημα και έφτιαχναν γερά κτίρια. Κάτι, όπως το Δικαστικό Μέγαρο ένα πράγμα, που φτιάχνεται μόνο από την πλευρά που φαίνεται από τον δρόμο. Το άλλο παραμένει καρά γιαπί για… αερισμό.
Με την ευκαιρία και αφορμή τις δηλώσεις του Δημάρχου μας για το κτίριο του RΕΧ. Θα είναι έτοιμο πριν ή μετά τον Δημοτικό κήπο, για να κρατάμε το…τεμπεσίρι που λέγαμε.
Στο μεταξύ η επιστολή του «βενζινά» της Αμανής, μας προσγειώνει ανώμαλα,
https://www.alithia.gr/politiki/ekklisi-na-ftiahtei-pratirio-kaysimon-stin-volisso την ώρα που το νησί μετράει 70 μέρες χωρίς υπεραστική συγκοινωνία, αυτοί που πρέπει κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν εμείς δε οι υπόλοιποι ανεχόμαστε όλη αυτή την παρακμή σαν κανονικότητα.
Η οποία πάντως δεν έχει μόνο μαύρο χρώμα.
Εις απόδειξη διαβάστε την παρακάτω επιστολή.
«Μετά την υπέροχη εμπειρία που είχαμε ως οικογένεια στη Χίο, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του διαγωνισμού «Αδαμάντιος Κοραής», που πραγματοποιήθηκε από τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Χίου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στον Πρόεδρο του Ομίλου, κύριο Κωνσταντίνο Αμπανούδη, καθώς και στην κυρία Μαρκέλλα Τομπάζη για την άψογη φιλοξενία, την εγκάρδια υποδοχή και την αμέριστη φροντίδα που μας παρείχαν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο νησί.
Η φιλοξενία σας, το ήθος και η ευγένειά σας μάς εντυπωσίασαν. Περάσαμε τέσσερις υπέροχες ημέρες γεμάτες δημιουργικές δραστηριότητες, με φροντίδα και αγάπη, γνωρίσαμε τη μοναδική ομορφιά της Χίου και καλόκαρδους ανθρώπους και φύγαμε γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.
Το παιδί μας, Μιχάλης Παπαδογιάννης, είχε την τιμή να λάβει το δεύτερο βραβείο στον διαγωνισμό, γεγονός που μας γέμισε συγκίνηση και υπερηφάνεια. Αυτό το ταξίδι θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά μας.
Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς όλους τους υπεύθυνους του διαγωνισμού για την εξαιρετική διοργάνωση, την ανθρώπινη προσέγγιση και τη ζεστασιά με την οποία αγκάλιασαν τα παιδιά και τους συνοδούς τους».
Με εκτίμηση και σεβασμό,
οικογένεια Ιωάννη Παπαδογιάννη
(Λαμία)
ΥΓ. Οι… αίγες της Αμανής ρωτούν τους αρμόδιους υπουργούς. Εκείνοι όσες μέρες μπορούν μα μείνουν νηστικοί;







































