Το… εισιτήριο στο Αεροδρόμιο Χίου είναι 80 ευρώ ακριβότερο

Γιάννης Τζούμας
Τρί, 28/12/2021 - 19:51

Συγνώμη που ασχολούμαι με… πεζό θέμα, αλλά καθημερινά περνώντας από το σημείο σφίγγεται η ψυχή μου και είπα να το γράψω για να μην… σκάσω.

Διότι ως γνωστόν γι’ αυτό γράφω.

Αλήθεια ωρέ αδέλφια τι δεν καταλαβαίνουμε;

Στο Αεροδρόμιο δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης και στον νέο σχεδιασμό και στο έργο που θα γίνει, περιλαμβάνονται και νέοι χώροι ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο.

Αλλά μέχρι να γίνει αυτό, γιατί πρέπει επιστρέφοντας κάποιος από την Αθήνα, να δεί ότι του κόστισε το εισιτήριο 80 ευρώ παραπάνω, αφού αυτό είναι το πρόστιμο του ΚΟΚ για παράνομη στάθμευση;

Και αυτό αν οι Αστυνομικοί είναι… καλοί, γιατί πάλι ο ΚΟΚ λέει ότι στο 3ωρο πάνω μπορεί να κοπεί και άλλο… ροζ χαρτάκι.

Να απλοποιήσουμε και άλλο τα πράγματα;

Ως γνωστόν μια… Τουρκική παροιμία λέει «Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι». Στο Αεροδρόμιο απ’ έξω και επί της κεντρικής οδού, εκεί που το κάθε ΙΧ έχει πάνω του μια κλήση, απαγορεύεται η στάθμευση, κάθε δε 15 μέτρα υπάρχουν κάτι πινακίδες… να, μετά συγχωρήσεως, που το γράφουν.

Η Τροχαία αντιλαμβανόμενη το πρόβλημα έλλειψης χώρων στάθμευσης, πολύ καιρό τώρα κάνει το… κορόϊδο και δεν το βλέπει.

Τι καταλάβαμε οι… χωρικοί; Εδώ κολλάει η… Τούρκικη παροιμία. Να πάμε και απέναντι, έξω δηλαδή ακριβώς από την πόρτα του Αεροδρομίου και να αμολάμε τα οχήματα μας!

Γιατί λοιπόν να κάτσει να σκάσει ο Καλανδρόπουλος; Εφαρμόζει τον Νόμο, στέλνει τους τροχονόμους και μαζί με τον… έξυπνο, τους «γράφουν» όλους.

Ηθικόν δίδαγμα δηλαδή. Μέχρι να γίνουμε δίποδα με μυαλό, δεν το κόβω να γίνεται σύντομα, μην αφήνετε τα ΙΧ σας στο Αεροδρόμιο, επί του κεντρικού δρόμου πάντα, γιατί επιστρέφοντας από τον κλεινόν άστυ σας περιμένει μια ωραιότατη κλήση.

 

Υ.Γ.: Aδέλφια και στα… 100. Υπάρχει κανείς που να μην κατάλαβε;

Σχετικά Άρθρα