Η μειωμένη ΦάΠΑ του ΦΠΑ και το… 108 του Προσφυγικού

Γιάννης Τζούμας
Παρ, 29/06/2018 - 18:44
αρχείο

Νομίζουμε πλέον ότι δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία. Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου έχουν χρεωθεί το προσφυγικό με… 108 και οι άρρενες αναγνώστες ξέρουν τι εννοώ.

Εκεί που ο ΦΠΑ δεν γινόταν να μην αυξηθεί, γιατί μας το επέβαλλαν οι… Ευρωπαίοι, ήρθε «ξαφνικά» το πράσινο φως απ’ τις Βρυξέλλες και το ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός ως καλός ας πούμε Νομάρχης παλαιάς κοπής, ότι τα νησιά παραμένουν στο καθεστώς του μειωμένου ΦΠΑ, αλλά και η Ελλάδα με την Ισπανία, βγάζουν την Μέρκελ από την Κυβερνητική της κρίση και δέχονται να παίρνουν πίσω μετανάστες – πρόσφυγες, που μετά την σχετική αυστηρή διαλογή η Γερμανία, δεν χρειάζεται πλέον, ούτε για τα εργοστάσια της, ούτε για την ανανέωση του πληθυσμού της και μας τους στέλνει πακέτο πίσω.

Υποτιμούν δε τόσο το επίπεδο μας, που σύμφωνα με τον πρωθυπουργό το ένα θέμα δεν συνδέεται με το άλλο και αυτό είναι το χειρότερο.

Όχι η σύνδεση πλέον ξεκάθαρα προσφυγικού – ΦΠΑ, αλλά το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας μας θεωρεί συλλήβδην χαζούς.

Και κάτι τελευταίο. Η αξία των λόγων του Αλέξη Τσίπρα ότι η Ελλάδα θα δέχεται επιστροφές από την Γερμανία 100 – 150 μεταναστών τον μήνα, έχουν την ίδια αξία με τους μετανάστες στην ΒΙΑΛ, που θα έμεναν στη Χίο 48 το πού 72 ώρες.

Σχετικά Άρθρα