Να μάθουμε να λέμε… μπράβο

Γιάννης Τζούμας
Παρ, 12/07/2019 - 20:07

Γεννημένοι και κατοικοεδρεύοντας μονίμως αδιαλείπτως και συνειδητά στην Μητρόπολη του ρηθέντος «Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να λέμε και κανένα… μπράβο!

Αυτό λοιπόν βγαίνει από ψυχής και το καταθέτουμε για το γεγονός, που λαμβάνει χώρα στο Ιωνικό Κολυμβητήριο και δεν είναι άλλο απ’ το πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης, που από την Τετάρτη κρατά στο νησί μας έως και την Κυριακή πάνω από χίλιους αθλήτριες, αθλητές, προπονητές , συνοδούς και γονείς από όλη την Ελλάδα.

Αυτή όλη η γιορτή, που δεν αφορά μόνο τον αθλητισμό αλλά και την τσέπη δεκάδων επιχειρηματιών του νησιού μας, προσφέροντας τους μια καλοκαιρινή ανάσα, στην μόνιμη πλέον τουριστική μας ραστώνη, έχει ονοματεπώνυμο.

Έχει την υπογραφή του οδοντιάτρου Γιώργη Γιασεμή, που εργάστηκε γι’ αυτήν την διοργάνωση ένα χρόνο τώρα, έχει την υπογραφή του Σταμάτη Κάρμαντζη, του Μανώλη Βουρνού, του Νίκου Λαμπρινούδη, του Αθλητικού Ομίλου Αιγαίου, του Νομικού προσώπου του Δήμου και σταματάμε εδώ γιατί θα χάσουμε την ουσία.

Και αυτή είναι πως ενωμένοι μόνο μπορούμε να σώσουμε το νησί μας, γιατί εδώ πλέον αρκεί να δεί κανείς τους δείκτες σε άλλα νησιά, μιλάμε για σωτηρία, αφού χωρίς την τουριστική ανάσα της γείτονος θα έπρεπε προ πολλού να μας πάρουν οι… τέσσερις.

Μπράβο λοιπόν στον γιατρό, μπράβο σε όλους, μπράβο σε όσους ακολουθήσουν, μπράβο σε όσους στο… κλάψιμο της μοίρας, απαντούν με την αξιοποίηση της υποδομής του νησιού και ιδίως του βαρέως πυροβολικού του, που είναι το Ομήρειο και το Ιωνικό Κολυμβητήριο.

 

Υ.Γ. Άσχετον αλλά βλέποντας την κρίση στον ΝΟΧ θα δώσω μια… άσχετη συμβουλή.

Βάλτε στο τιμόνι γυναίκα.

Σχετικά Άρθρα