Ο… Θάλαμος του ΟΤΕ που παρ’ ολίγο να… σκοτώσει 4χρονο!

Γιάννης Τζούμας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 26/05/2023 - 20:28

Συγνώμη που θα γίνουμε πάλι δυσάρεστοι, αλλά έχουμε την… αυταπάτη, πως κάτι θα φτιάξει, κάτι θα αλλάξει στο μεγάλο χωριό μας.

Και για να μην σας κρατάμε σε… αγωνία, να μπούμε αμέσως στο θέμα της μεγάλης μας της… τύχης.

Πρώτα απ’ όλα τύχης για ένα 4χρονο παιδί και μετά τύχης για όλο το νησί, αφού θα μπορούσε άλλη μια φορά να γίνουμε ρεζίλι πανελληνίως, ως η Νήσος που… εξολοθρεύει, αφού μετά την γνωστή… μπασκέτα του Βροντάδου, που στέκονταν στον… αέρα και έστειλε στον κάτω κόσμο ένα αθώο φοιτητή, που βρήκε την Χίο για να παίξει… μπάσκετ, παρά λίγο αυτή τη φορά να είχαμε το μοιραίο για ένα 4χρονο παιδί, που έπαιζε δίπλα στον εικονιζόμενο «Θάλαμο» του ΟΤΕ.

Ο «Θάλαμος» είναι ένα από τα δεκάδες κουφάρια, που με πλήρη ανευθυνότητα, αδιαφορία και επειδή δεν υπάρχει ένας Εισαγγελέας στη Χίο «να τους πάρει και να τους σηκώσει όλους» έχει παρατήσει ο ΟΤΕ να σαπίζουν σε διάφορα σημεία!

Και τα έχει παρατήσει αφού πλέον ουδείς χρησιμοποιεί… κάρτες, αφήστε δε που σε πολλά από αυτά τα κουφάρια, δεν υπάρχει καν τηλέφωνο και αν υπάρχει δεν δουλεύει.

Το συγκεκριμένο κουφάρι βρίσκονταν για χρόνια στην οδό Βουπάλου, στον γνωστό πεζόδρομο, όπου προχθές το απόγευμα έπαιζαν κάποια παιδιά.

Ε, δεν ήθελε πολύ, ένα 4χρονο αγοράκι στηρίχτηκε παίζοντας πάνω του και ξαφνικά το κουφάρι του «θαλάμου» που κάποιοι Χριστιανοί είχαν δέσει ακόμα και με… σχοινιά, προσγειώθηκε πάνω του!

Ευτυχώς ο «Άγιος» που βρέθηκε ήταν ένα φορτηγάκι παρακείμενου καταστήματος, που εκείνη την ώρα κάτι ξεφόρτωνε. Έτσι η άκρη του στειλιαριού του κουφαριού «τρύπησε» το ψυγείο του φορτηγού στο πλάι και έτσι… κρατήθηκε ο θάλαμος τόσο που το παιδί ξεγλίστρησε. Σοκαρισμένοι οι περίοικοι έσπευσαν να βοηθήσουν, ο μικρός είχε επιπόλαια κτυπήματα και ο ΟΤΕ φρόντισε να εξαφανίσει ταχύτατα τα πειστήρια, πριν να δοθεί στο θέμα δημοσιότητα, που τελικά δεν… επετεύχθη, χάρη στην ετοιμότητα των παρισταμένων, που φρόντισαν να μας ενημερώσουν.

Επειδή όμως είμαστε αυτή τη φορά τυχεροί, δεν σημαίνει ότι θα είμαστε και στη συνέχεια. Και επειδή δεν πιστεύουμε ότι οι υπεύθυνοι του ΟΤΕ εν Χίω δεν έχουν ενημερώσει κεντρικά για την κατάσταση των «Θαλάμων» περιμένουμε να δοθεί εντολή και ανάλογο κονδύλι να ΞΗΛΩΘΟΥΝ όλοι τώρα από ΟΛΗ τη Χίο.

Αν κάπου κρίνει ο ΟΤΕ ότι πρέπει να κρατήσει κάποιους ή κρίνει ότι υπάρχουν πολίτες που βρίσκονται στην… εποχή του λίθου και χρησιμοποιούν κάρτες, ας τους συντηρήσει και ας τους κρατήσει, η υπόλοιπη σαπίλα πρέπει να ΞΗΛΩΘΕΙ τώρα.

 

Υ.Γ.: Kαι το ξήλωμα απαιτεί και αποκατάσταση. Στη θέση του κουφαριού, που παρ’ ολίγο να σκοτώσει ένα παιδί έμεινε ένας… κώνος. Να περιμένουμε να… φυτρώσει;

 

Σχετικά Άρθρα