Οι τουλίπες του… Σταμάτη και η μετάθεση στις… Οινούσσες

Γιάννης Τζούμας
Τρί, 30/03/2021 - 20:52

Μέγα θέμα συζήτησης σήμερα στην αγορά οι… τουλίπες του Δημάρχου.

Βέβαιοι ότι πρέπει αντιλαμβανόμαστε το κύριο, επιτρέψτε μου να αντιστρέψω το… κλίμα.

Αντί για… τουλίπες να μιλήσουμε για μια… μετάθεση.

Και αντί του Δημάρχου Χίου να μιλήσει ο Δήμαρχος Οινουσσών, που σημειώνει με χαρά σε ανάρτηση του.

«Καλημέρα», αναφέρει ο Γ. Δανιήλ.

 

«Με ιδιαίτερη χαρά κι ικανοποίηση καλωσορίζουμε στο Δήμο την συμπατριώτισσά μας κ. Αγγελική Αντ. Γούνη. Η Αγγελική, αξιοποιώντας το θεσμό της κινητικότητας, "επιστρέφει" μόνιμα στη γενέτειρα με μετάταξη από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Με 20ετή σχεδόν εργασιακή εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εντάσσεται ως ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού στην "εμπροσθοφυλακή" του ακριτικού μας Δήμου εν όψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-27, αλλά και της υλοποίησης των τρεχόντων προγραμμάτων "Αντ. Τρίτσης" και "Φιλόδημος ΙΙ" καθώς ο σχεδιασμός της Δημοτικής Αρχής είναι απαιτητικός. Πεπεισμένος για την εποικοδομητική συνεργασία της εύχομαι καλή θητεία».

 

Ιδού λοιπόν το κύριο, απόδειξη της Πολιτείας που θέλει.

Έγινε σωστή εκμετάλλευση του θεσμικού πλαισίου και μια υπάλληλος και χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες εγώ λέω μια οικογένεια, φεύγει από τον Χολαργό και έρχεται στις Οινούσσες!

Όποιος δεν καταλαβαίνει την σημασία της κίνησης δεν είναι ακρίτας. Η Πολιτεία όμως που οφείλει δια των εκπροσώπων μας στο Κοινοβούλιο να το αντιλαμβάνεται, πως από την μια πασχίζει να φέρει μια υπάλληλο στην Οινούσσα από του Παπάγου και από την άλλη έχει αφήσει 10 λεπτά από τον Τσεσμέ ΦΠΑ 24%;

Όσον αφορά τις… τουλίπες, παρακολουθήστε τον σχετικό προβληματισμό, έχει ενδιαφέρον.

Είναι σαν να συζητάμε αν το τάδε φόρεμα πάει στην κυρία ή όχι;

Προφανώς και η γνώμη μας είναι υποκειμενική και σε τελική ανάλυση πρωτίστως αφορά την κυρία.

Μπορούμε να διαφωνούμε με τις ώρες εφόσον έχομε και τέτοια… κάψα για το αν είναι ωραίες οι… τουλίπες αλλά το κυριότερο είναι ότι μια δημοτική αρχή δεν εφησυχάζει και πασχίζει να δώσει μια διαφορετική γιορτινή νότα στην πόλη.

Το κακό εδώ που είναι;

 

Υ.Γ.: Σαν σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη ημερολογιακά, του 1822, φτάνουν στο νησί τα πρώτα 24 πλοία του Σουλτάνου, αποβιβάζοντας αυτούς που αρχίζουν την Σφαγή.

Ότι ξεχνιέται… επαναλαμβάνεται.

Σχετικά Άρθρα