Εμείς... παρουσιαστήκαμε, οι Αυστριακοί πως θα έρθουν;

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 24/12/2025 - 19:15

Σύμφωνα με ενημέρωση του Αντιδημάρχου τουρισμού Γ. Χριστάκη, η Χίος παρουσιάστηκε στους επαγγελματίες τουρισμού της Αυστρίας.

 "Την ισχυρή δυναμική της Ελλάδας στην αυστριακή αγορά επιβεβαίωσε το Greek Tourism Workshop που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στη Βιέννη, τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνοντας 51 κορυφαίους Αυστριακούς τουριστικούς πράκτορες και tour operators, καθώς και 4 μέσα ενημέρωσης.

Η Χίος ήταν παρούσα και στην συγκεκριμένη διοργάνωση, που ήταν πρωτοβουλία της Tourism Media & Events και είχε ως βασικό στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας του ελληνικού τουρισμού και τη δημιουργία ουσιαστικών συνεργασιών με μία από τις πλέον σταθερές και υψηλής απόδοσης αγορές για τη χώρα μας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Βιέννη.

Κεντρικό άξονα του Greek Tourism Workshop αποτέλεσαν οι κατ’ ιδίαν επιχειρηματικές (B2B) συναντήσεις, κατά τις οποίες ελληνικοί προορισμοί μεταξύ τους και η Χίος είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν στοχευμένες προτάσεις σε Αυστριακούς τουριστικούς πράκτορες και tour operators.

Ο Δήμος Χίου εκπροσωπήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Χριστάκη Γιώργο τον οποίο πλαισίωσε ο Πρόεδρος Συλλόγου Ε.Ε.Δ.Δ & Τ.Ε.Κ Χίου Μυλωνάδης Γιώργος που παρουσίασαν το νησί και τα χαρακτηριστικά του στην Αυστριακή Αγορά και τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, απευθύνοντας χαιρετισμό, ο κ. Γεώργιος Λυμπέρης, Γραμματέας του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Βιέννη, και η κα Σταυρούλα Σκαλτσή, Διευθύντρια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) Βιέννης, αναδεικνύοντας τη σταθερά αυξανόμενη ζήτηση για την Ελλάδα στην αυστριακή αγορά.

Μετά από αυτά τα ωραία, να ρωτήσουμε, με τους ρυθμούς αραμπά, που ολοκληρώνεται το έργο του Αεροδρομίου και όποτε και εφόσον δρομολογηθούν πτήσεις τσάρτερ, σε πόσες δεκαετίες θα έχει αποτελέσματα αυτό το ταξίδι;  

 

 

Σχετικά Άρθρα