Περίμεναν το ασθενοφόρο μισή ώρα… έξω από το Νοσοκομείο!

Γιάννης Τζούμας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 25/09/2023 - 21:28

Επειδή διαβιούμε περίοδο εκλογών και είναι όλοι… ευτυχισμένοι.

Επειδή ο αχταρμάς της Ν.Δ. σε λίγο θα απορεί που από Πρόεδρος του Κόμματος ο Κασσελάκης θα μας προκύψει… Κυβερνήτης.

Επειδή οι Βουλευτές μας… ξεκουράζονται από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, επειδή στην Κυβέρνηση, που εκείνη και αν παραμένει στην… καρακοσμάρα της, θεωρούν ότι το θέμα το έλυσαν βάζοντας στρατιωτικούς να κάνουν τους οδηγούς σε ασθενοφόρα, να τους πληροφορήσουμε για τα ακόλουθα.

Στις 12 περίπου το μεσημέρι σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα έξω από την Αγία Παρασκευή στο Καστέλλο, που απέχει από το Νοσοκομείο μας 5’ λεπτά με τα πόδια.

Οι λεπτομέρειες του τροχαίου δεν έχουν σημασία, όσο έχει ότι τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι στην πορεία τους για τα Καρδάμυλα, η μία μάλιστα είχε ήδη υποβληθεί σε χημειοθεραπεία στο Σκυλίτσειο, άρα ήδη είχε υποστεί μια σχετική ταλαιπωρία.

Οι «χωριανοί» εκεί έτρεξαν να βοηθήσουν και ως είναι φυσικό ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ για το διπλό αυτό περιστατικό, στην κυριολεξία έξω από το Νοσοκομείο.

Εκεί λοιπόν τους ενημέρωσαν ότι πρέπει να κάνουν υπομονή, διότι το μοναδικό ΕΝΑ ασθενοφόρο, βρίσκονταν σε άλλο περιστατικό και έπρεπε να περιμένουν.

Στην αρχή σκέφτηκαν να πάνε τους ανθρώπους με Ι.Χ. εδώ που τα λέμε λόγω αποστάσεως μπορούσαν να πάνε και με τα… πόδια, αλλά λόγω της ταλαιπωρημένης ήδη κυρίας, είπαν να περιμένουν.

Ε, δεν περίμεναν και πολύ. Σε… μισή ώρα το ασθενοφόρο ήταν εκεί και τους παρέλαβε!

Να ρωτήσουμε τώρα… τσάμπα, τους προαναφερόμενους στον πρόλογο του παρόντος πονήματος;

Αν το τροχαίο ήταν σοβαρό, με βαρύς τραυματισμούς, αν έτρεχαν τα αίματα βρε αδελφέ, τι ακριβώς θα γίνονταν;

Θα πέθαιναν οι άνθρωποι ΕΞΩ από το Νοσοκομείο!

Επειδή αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει και θα γίνει και με κανένα περιστατικό που θα «βγάζει μάτι» ήθελα να δώ που θα κρυφτούν όλοι αυτοί, που σήμερα καμώνονται ότι δεν καταλαβαίνουν ότι ο βασιλιάς είναι θεόγυμνος.

Όσον αφορά το θέμα των ημερών καταθέτω μια γνώμη.

Κοινωνία δεν είναι στη Χίο οι 200 Συριζαίοι που ψήφισαν τον… Στέφανο. Η κοινωνία θα μιλήσει όταν πρέπει και θα μιλήσει πολύ ηχηρά.

Όσο δε πιο ψηλά ανεβαίνει το αερόστατο, τόσο πιο μεγάλο θόρυβο θα κάνει πέφτοντας.

Το θέμα είναι όταν δεν λύνονται προβλήματα απλά, όπως το πλήρωμα ενός δεύτερου αναθεματισμένου ασθενοφόρου, όταν αυτοί που κυβερνούν δεν… φελούν ούτε για τα στοιχειώδη, είναι απολύτως λογικό να επιπλέουν οι φελοί.

 

Υ.Γ.: Bάζω δύσκολα αλλά έχει κανείς καταλάβει από τους ταγούς του τόπου, τι σημαίνει για τα νησιά να καταργηθεί η Συνθήκη Σέγκεν, γιατί εκεί το πάει η Τουρκία με την συμφωνία για το μεταναστευτικό;

 

Σχετικά Άρθρα