Προτείνω όσοι θέλουν τουαλέτα στο Αεροδρόμιο να πηγαίνουν στα… χωράφια

Γιάννης Τζούμας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 30/06/2022 - 20:16

Δεν κάνω πλάκα και δεν ξέρω που να απευθυνθώ.

Επίσης θέλω να καταθέσω ότι χωρίς να έχω προσωπικά καμιά ευθύνη, ντρέπομαι γιατί αυτά συμβαίνουν στο νησί μου.

Επίσης, χωρίς να φταίνε για όλα τα στραβά ψωμιά οι στραβές πινακωτές, αναρωτιέμαι αν οι Βουλευτές μας και ειδικά ο υπουργός μας χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του Αεροδρομίου.

Αφορμή για την αναφορά πήρα από σημείωμα συναδέλφου γυναίκας, που βρέθηκε με τον γιό της στην Χίο, για τις ανάγκες ενοικίασης σπιτιού του μικρού, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο.

Λιτά λοιπόν αφού μου στέλνει τις φωτογραφίες που βλέπετε σημειώνει:

«Συνάδελφε, δεν ξέρω, μπορεί να έχεις ασχοληθεί. Δεν ξέρω επίσης το θέμα στις λεπτομέρειες του, ούτε πρόσωπα και πράγματα. Απλά χρειάστηκα τις γυναικείες τουαλέτες του Αεροδρομίου σας. Σε πληροφορώ ότι απουσιάζει από την λεκάνη το καπάκι, το χαρτί στην ανάλογη θήκη είναι όπως το βλέπεις και στην σαπουνιέρα δεν υπάρχει σαπούνι. Με συγχωρείς για την ποιότητα των φωτογραφιών, αλλά χρησιμοποίησα τον φακό του κινητού, διότι οι τουαλέτες δεν έχουν φως. Αυτά…»

Επειδή λοιπόν εγώ ξέρω πρόσωπα και πράγματα, ρωτώ:

Εξαιτίας της χρονίας κρατικής αδιαφορίας, ο Δήμος Χίου ήρθε πρόσφατα αρωγός και πραγματοποιήθηκαν μια σειρά επισκευαστικές εργασίες στο Αεροδρόμιο, αφού στο αρμόδιο υπουργείο έχουν προφανώς αποφασίσει, αφού θα κάνουμε στην Χίο νέα Αίθουσα επιβατών, αφήνουμε την υπάρχουσα να καταρρεύσει.

Μετά ταύτα και επειδή δεν μπορούν στο υπουργείο Μεταφορών κ.λ.π. να ασχολούνται με τις τουαλέτες του Αεροδρομίου της Χίου, ποιός είναι αρμόδιος για την λειτουργία της υπάρχουσας Αίθουσας επιβίβασης;

Ο Δήμος Χίου έκανε μια γενναία επισκευή. Τώρα λοιπόν τι ακριβώς πρέπει να γίνει στη συνέχεια. Να πηγαίνει ο Δήμαρχος να βάζει χαρτί στην τουαλέτα; Μετά, πόσα ακριβώς χρήματα κάνει ένα αναθεματισμένο καπάκι, μια λάμπα και ένα σαπούνι; (ας μας λείπει το υγρό).

Εγώ με το γράμμα και τις φωτογραφίες της συναδέλφου, που την ευχαριστώ, ντρέπομαι, οι υπεύθυνοι του Αεροδρομίου δεν ντρέπονται;

 

Υ.Γ: Σε κάθε περίπτωση και δεν κάνω πλάκα, ας το δούν στο αρμόδιο υπουργείο. Εφόσον δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο και στα στοιχειώδη ας ΚΛΕΙΣΟΥΝ τις τουαλέτες στο Αεροδρόμιο της Χίου. Σε μια ανάγκη τρέχει ο κόσμος στα… χωράφια.

 

Σχετικά Άρθρα