Τα ατομικά τέστ και το ιικό φορτίο στην ΔΕΥΑΧ

Πέμ, 01/04/2021 - 20:00

Τα στοιχεία όντως είναι ανησυχητικά.

Θα ήταν δε από την αρχή αν η Χίος μπορούσε να μετριέται καλύτερα όσον αφορά το ιικό φορτίο λυμάτων, κάτι που ζητάει από την αρχή ο Ιατρικός Σύλλογος, κάτι που θέλει και η ΔΕΥΑΧ, πλην όμως το πρόβλημα είναι τόσο πολύπλοκο, που το αφήσαμε στο χαλαρό.

Η αλήθεια είναι ότι και να ξέρουμε, δεν ξέρω τι μπορούμε περισσότερο να κάνουμε, με την έννοια ότι τα βασικά δεν μας ξεφεύγουν.

Και αυτά είναι ότι εν δυνάμει 3.000 από μας, είμαστε φορείς του κορωνοϊού και το θέμα πλέον είναι και η εθνικότητα του, διότι μας προέκυψε στην Λέσβο η… Βρετανική μετάλλαξη, και που να πάμε και σ’ αυτήν από το Αϊβαλί.

Αδέλφια, μπλέξιμο από την αρχή και το ξέρουμε, άρα το θέμα είναι πως τώρα να πάμε καλά στο τέλος, όπως τα πήγαμε στην αρχή.

Να εξηγηθούμε. Δεν ξέρω τι άλλο μπορούμε να κάνουμε με την έννοια ότι το κυριότερο, ο εμβολιασμός γίνεται κανονικά, με τις παρενέργειες του βεβαίως, έχω προσωπική εμπειρία και την δέουσα προσοχή.

Η αγορά ανοίγει αλλά οι μάσκες έγιναν διπλές. Οι αποστάσεις πρέπει να τηρούνται αλλά στο τέλος ανακαλύπτουμε ότι με τους συγγενείς μας είμαστε χαλαροί και ας πεί κανείς εδώ ότι το βρίσκει παράλογο.

Άραγε αυτό που μένει είναι το ατομικό πλέον τέστ, κάτι που θεωρώ το σημαντικότερο όλων όσον αφορά την προσωπική ευθύνη και που μέχρι σήμερα δεν υπήρχε στο οπλοστάσιο μας.

Να μπορούμε δηλαδή να δούμε που βρισκόμαστε, συνεπώς να κάνουμε αυτοπεριορισμό.

Μετριέμαι, έχω πρόβλημα, παιδιά στην απομόνωση μέχρι νεωτέρας αλλιώς δεν ξεμπερδεύουμε.

 

Υ.Γ.: Τι να σας πώ. Και εγώ ήμουνα στην απομόνωση με την εγκεφαλίτιδα, δηλαδή είχα απώλεια συνείδησης και μετά από 20 μέρες ξύπνησα και διαπίστωσα ότι είχε παραιτηθεί ένας Αντιδήμαρχος. Είπα να… ξανακοιμηθώ αλλά δεν είναι στο χέρι μου.

Στο χέρι μας είναι όμως τώρα με ένα ατομικό τέστ να ξέρουμε που βρισκόμαστε.

Σχετικά Άρθρα