Τα φώτα… ημέρας και τα ιδιωτικά πάρκινγκ του Δήμου Χίου

Γιάννης Τζούμας
Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 23/08/2023 - 21:05

Προς το παρόν την γλυτώνουμε, από τις φωτιές, γιατί κατά τα άλλα δεν ξέρω αν… σωζόμαστε ή αν θα μας στρώσει ο… Στεφανής, που όπως προκύπτει από την πρωϊνή ραδιοφωνική συνέντευξη του, φαντάζεται μια Περιφέρεια με…τάξη και οργάνωση και φυσικά δεν τα γράφω αυτά με καμιά ειρωνική διάθεση.

Απλά για να τον προσγειώσω, αν και δεν νομίζω ότι το χρειάζεται, ας τον βάλω στο κλίμα.

 

Τα φώτα που βλέπουμε και φωτογραφικώς βρίσκονται… βορείως του Βροντάδου, όπου ο ΔΕΔΗΗΕ αλλά και άλλες υπηρεσίες βρίσκονται σε ένα παράλληλο σύμπαν, για να μην το γράψομε διαφορετικά και… προσβληθούν και δεν… φάνε.

 

Ο λόγος στον αγρότη Καπετάνιο Αλέκο Καραμούζο, ο οποίος καμαρώνει για τα σουσάμια και τα σιτάρια του και άλλα, που μάλιστα διαλαλεί ότι προμηθεύει και σπόρους σε όποιον του ζητήσει, αδυνατώντας να καταλάβει ότι τσάμπα οι προσκλήσεις, για τον απλούστατο λόγο ότι ουδείς πλέον και ειδικά νέος δεν έχει σκοπό να δαπανήσει ούτε ένα γραμμάριο ιδρώτα σκάβοντας.

Αν είναι Καπετάνιε για ιδρώτα στον υπολογιστή και το κινητό το συζητάμε, τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν ενδιαφέρουν.

 

Γράφει λοιπόν:

 

«Καρδάμυλα 23-08-23 (Σπατάλη ρεύματος)

 

Εδώ και μία βδομάδα τα φώτα στον περιφερειακό κόμβο της Λαγκάδας ανάβουν όλο το 24ωρο χωρίς κανένας αρμόδιος να νοιάζεται να σβήσουν.

 

Και μην πει κανένας ότι o ΔΕΔΔΗΕ εκτελεί έργα και τα χρειάζεται αναμμένα διότι σε όλο το δίκτυο του κόμβου δεν υπήρχε εργάτης.

 

Και να ήταν μόνο αυτά;

 

Η κατάσταση στο θέμα δημόσιος φωτισμός ήταν, είναι και δυστυχώς θα είναι ένα μπάχαλο.

 

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές και τραβήχτηκαν στις 12.30 το μεσημέρι,

 

Αλήθεια υπάρχει κάποιος υπεύθυνος;

 

Πονάει κανένας αρμόδιος αυτήν την πατρίδα;

 

Αλήθεια, πλήρωσε ποτέ κανένας αρμόδιος την ζημιά που προκάλεσε εξ αιτίας της ανικανότητος του;

 

Ποτέ!!!!!

 

Για αυτό η Ελλαδίτσα μας ήταν και παραμένει Μπαχαλιστάν

 

Άκου… Μπαλαχιστάν.

 

Και επειδή ο Καπετάνιος ως γνήσιος Καρδαμυλίτης θεωρεί ότι από τα Καρδάμυλα και κάτω όλα βαίνουν καλώς, δείτε τις άλλες φωτογραφίες που ακολουθούν, με την ευχή καλής προσπάθειας στον Στεφανή μέχρι να γίνουμε… ανθρώποι.

 

Δίπλα στον Φάρο στο Βαρβάσι, για να διευκολύνει τον δραστήριο Σύλλογο ο Δήμος Χίου, έφτιαξε ένα πάρκινγκ, κυριολεκτική ανάσα και για την γειτονιά και χρήσιμο στις εκδηλώσεις

 

Ε, εκτός ότι είναι εστία σκόνης, κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα σε όλα τα μικρά περιφερειακά πάρκινγκ, αν παρατηρήσετε με προσοχή, τα μισά τουλάχιστον αυτοκίνητα του είναι Ι.Χ. προς πώληση ή προς επισκευή ή είναι απλά εγκαταλειμμένα.

 

Άρα πρακτικά ο Δήμος Χίου έφτιαξε ένα υπαίθριο χώρο, που εμείς όλοι πληρώνουμε, ως επέκταση των επιχειρήσεων κάποιων άλλων.

 

Τέτοιοι είμαστε και δεν θα φτιάξουμε αν ο Δήμος Χίου δεν γίνει κακός. Και άντε να γίνεις τώρα κακός στις εκλογές.

 

Καλή επιτυχία κύριε Στεφανή. Το πιθανότερο είναι να σκάσομε και εσάς.

 

 

Υ.Γ.: Mπράβο στην Πυροσβεστική υπηρεσία που άρχισε να μοιράζει πρόστιμα για τα…φαναράκια. Επιτέλους ας αφήσουμε μια μαλακία χωρίς να την αντιγράψουμε.

 

Σχετικά Άρθρα