Τελευταίο… σακάτεμα των δρόμων;

Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 18/02/2021 - 19:31

Τελευταίος δράστης ο ΟΤΕ.

Θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του και αυτό θα είναι καλό για όλους, αλλά πρώτα απ’ όλα δεν τις αναβαθμίζει για να εξυπηρετήσει εμάς αλλά τα κέρδη του και καλά κάνει.

Γιατί όμως να το κάνει… τσάμπα; Και επειδή ο… τσάμπας πέθανε, γιατί να πληρώνουμε όλοι εμείς;

Και η πληρωμή δεν είναι μόνο χρήμα, είναι και ποιότητα ζωής.

Ποιός έδωσε λοιπόν στον ΟΤΕ το δικαίωμα, στο όνομα της αναβάθμισης των υπηρεσιών του να υποβαθμίζει την ζωή μας;

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές από τρεις δρόμους της πόλης, οι οποίοι μάλιστα είχαν ασφαλτοστρωθεί πρόσφατα.

Ειλικρινά για το ρεπορτάζ δεν δυσκολεύεται κανείς καθόλου, αφού όπου και να γυρίσεις το μάτι σου αντικρύζεις την απόλυτη καταστροφή των οδοστρωμάτων.

Αν δεν κάνουμε λάθος το τελευταίο διάστημα η… τεχνική μας αναβάθμιση στοίχησε τουλάχιστον τρείς… ποντισμένους κάβους στην άσφαλτο, σχεδόν σε όλη την πόλη, οι οποίοι εξελίσσονται σε τρία… μασούρια μπαλωμάτων, που σακατεύουν τα ελαστικά, θέτουν σε κίνδυνο την ζωή και την ασφάλεια των δικυκλιστών.

Αν ζούσαμε σε Ευρωπαϊκή χώρα και όχι στην Μέση ανατολή της Ευρώπης, θα έπρεπε ο Δήμαρχος να έχει την νομική δυνατότητα να ζητήσει αποζημίωση ύψους της αξίας όλων των ασφαλτοστρώσεων, από την αρχή, από τον ΟΤΕ. Αυτό που συμβαίνει με τους δρόμους της πόλης μέχρι και Εισαγγελική παρέμβαση σηκώνει.

Στο μεταξύ, έχουμε ως δεδομένα το Τεχνικό πρόγραμμα έργων ύψους 1.500.000 ευρώ, που περιλαμβάνει ξανά – μανά ασφαλτοστρώσεις στην πόλη και την υπόσχεση του Αντιδημάρχου Γιάννη Ξενάκη, ότι αυτή τη φορά, βρήκε ΟΤΕ, ΔΕΗ και ΔΕΥΑΧ και τους δέσμευσε ότι δεν θα κάνουν άλλα έργα και τα έκτακτα, που θα εκτελέσουν, θα ξεχάσουν τα μπαλώματα, αλλά θα αποκαθιστούν όλη την επιφάνεια του πληγωμένου οδοστρώματος.

Με όλη την εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Αντιδημάρχου, οι αιρετοί έρχονται και παρέρχονται και οι Προϊστάμενοι υπηρεσιών, που και αυτοί παρέρχονται, σιγά μην αποτελέσει η… δέσμευση τους, εμπόδιο στον επόμενο ποντισμό καλωδίων, που θα αποφασίσει αύριο ο ΟΤΕ για να μας ξανά αναβαθμίσει… ρε γαμώτο.

Συνεπώς, για να μην έχουμε μια από τα ίδια και αφού πετύχαμε να μην μπλαστρώνεται η άσφαλτος, κάτι είναι και αυτό, και αφού θα ξηλωθεί η «παλιά» να μπεί καινούργια, να μην πέφτει καμιά στρώση αν προηγούμενα ανά 10 – 20 μέτρα δεν ποντίζεται μια πλαστική σωλήνα εντός της ασφάλτου, που να δίνει την δυνατότητα επαφής για οποιαδήποτε μελλοντική εργασία, της μιας πλευράς του δρόμου με την άλλη.

Όπως γίνεται βρε αδελφέ σε όλο τον δυτικό κόσμο.

Αν δεν γίνει αυτό, δυστυχώς μας περιμένει άλλο ένα πέταμα 1.500.000 ευρώ στους δρόμους, συν η ταλαιπωρία για να έχουμε γρήγορα το ίδιο τραγικό αποτέλεσμα, της σημερινής άθλιας εικόνας.

 

 

Υ.Γ: Κατά καιρούς γράφουμε ότι καλό είναι να μην έχουμε αυταπάτες για το επίπεδο μέρους της κοινωνίας μας. Το παρακάτω αφού έβαλε την σχετική φωτογραφία μιας… αρκούδας, από τον Γιώργη Τούμπο.

«Ποστάρω φωτογραφία την Αρκούδα και ο άλλος ψάχνει να βρει αν έχει πολικές αρκούδες η Χίος.

Ελπίδα καμιά…»

Για να βοηθήσουμε και εμείς στο ψάξιμο δημοσιεύουμε άλλη μια φωτογραφία κροκόδειλου που ενεφανίσθει στον Κουφό ποταμό του Βροντάδου.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα