Το τρίποντο… Μηταράκη στην «Κιβωτό»

Γιάννης Τζούμας
Πέμ, 24/12/2020 - 20:53

Επίσκεψη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποίησε παραμονές Χριστουγέννων στην «Κιβωτό» στο Αίπος ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, δεν είχε την δυνατότητα να δεί μόνο τα παιδιά, δίνοντας τις ευχές και τα δώρα του, αλλά του έγινε μια εκτενής ξενάγηση στον χώρο.

Εκεί λοιπόν έδειξε έκπληκτος, αντικρύζοντας το κουφάρι του «Κλειστού Γυμναστηρίου» άλλης μιας παραμέτρου των λωλάδων, που ήθελαν στο Αίπος να γίνεται «Αθλητικό χωριό».

Βέβαια ο θεός έδωσε να εμφανιστεί ο παπά Αντώνης και η «Κιβωτός» αλλιώς δεν ξέρουμε πόσοι το έχουν καταλάβει, τα κουφάρια εκεί, πριν τα αναστήσει η «Κιβωτός» θα ήταν η ιδανική… ΒΙΑΛ, αλλά παρά την πλήρη διαμόρφωση των χώρων, το ημιτελές και έρμαιο στην φθορά του χρόνου «Κλειστό Γυμναστήριο» έμεινε να χάσκει, σε πλήρη αντίθεση με τον υπόλοιπο χώρο.

Ο Νότης Μηταράκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έδειξε έκπληκτος αλλά και προβληματισμένος.

Επειδή το ίδιο… έκπληκτοι δείχνουν όλοι οι πολιτικοί από υπουργοί μέχρι Δήμαρχοι, που επισκέπτονται τον ίδιο χώρο και το ίδιο κουφάρι, εδώ και πολλά χρόνια, μήπως, λέμε μήπως, ο συμπατριώτης μας υπουργός, αποτελέσει την εξαίρεση, τώρα που… γυρίζει.

Και το… γύρισμα, ας μην γελιόμαστε, αφορά την δυνατότητα του υπουργείου του να βοηθά οικονομικά υποδομές στα νησιά, που σηκώνουν το βάρος της μεταναστευτικής κρίσης.

Αλήθεια, με την λογική που το υπουργείο Μετανάστευσης έστρωσε τον νέο πλαστικό τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Χίου και όχι μόνο, γιατί να μην φτιαχτεί το «Κλειστό Γυμναστήριο» στην «Κιβωτό» που θα μπορεί να φιλοξενεί ίσως και αθλητικές δραστηριότητες του Βροντάδου, που δεν διαθέτει τέτοια υποδομή;

Υπ’ όψιν εδώ, ο Βροντάδος είναι αδικημένος, με την έννοια ότι δρομολογήθηκε ήδη η κατασκευή «Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου» στα Καρδάμυλα.

Περιμένουμε ο προβληματισμός του υπουργού να γίνει πράξη. Θα πρόκειται για το καλύτερο «τρίποντο» πρώτα απ’ όλα για την «Κιβωτό» που το ΑΞΙΖΕΙ.

 

Υ.Γ.:  Είδατε την σημερινή έξοδο; Τα έχουμε γράψει ότι ο κόσμος είναι «τρελαμένος» από την κλεισούρα και την αβεβαιότητα. Κατά τις 10-15 Ιανουαρίου όμως θα είμαστε όλοι τρελαμένοι από τα κρούσματα.

Σχετικά Άρθρα