Χίος, Παρασκευή 29 Μαΐου

Ακούει ο ΟΤΕ;

Σάβ, 12/10/2019 - 19:46

Αγαπητή ΑΛΗΘΕΙΑ 

Έχω ένα πρόβλημα με τον οργανισμό του ΟΤΕ. Είμαι Χιώτης και Έλληνας πολίτης, που όπως συνεπάγεται πληρώνω φόρους και πιστεύω πως έχω το δικαίωμα το 2019!!!! να έχω όπως ο κάθε άνθρωπος στο σπίτι μου τηλέφωνο και ίντερνετ ώστε να έχω δικαίωμα στην επικοινωνία και την ασφάλεια.ε

Εδώ και 3 μήνες μετακόμισα στο χωριό Βασιλεώνοικο. Νοικιαζω ένα σπίτι που βρίσκεται κοντά στην πλατεία του χωριού και έκανα αίτηση στον ΟΤΕ για να μου παρέχουν τηλέφωνο και ίντερνετ και μου αρνήθηκαν.

Έχω οικογένεια γυναίκα και παιδί. Λείπω πολλές ώρες από το σπίτι λόγω δουλειάς και φοβάμαι για την ασφάλεια τους αφού λόγω απώλειας τηλεφώνου δεν θα μπορούν να ειδοποιήσουν σε περίπτωση ανάγκης, καθως επίσης αναγκαζόμαστε και εγώ και η γυναίκα μου να πληρώνουμε υπέρογκα ποσά σε κάρτες κινητών με αποτέλεσμα να ξεπερνάνε κατά πολύ το μηνιαίο κόστος που θα πλήρωνα στον ΟΤΕ για τις παροχές που θα είχα.

Παρακαλω πολύ θα ήθελα να δημοσιευθεί το μήνυμα μου σαν τελευταία λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και εγώ και η οικογένεια μου.