Είπαμε διορισμούς Ιδρυμάτων όχι αποτυχόντες βουλευτές και περιφερόμενα κομματικά στελέχη . Αλλά Αξιοκρατία ! Αριστεία ! Διοικητικά προσόντα ! Νιάτα !

Τετ, 27/11/2019 - 05:44
Λευτέρης Πυκνής

Φίλτατε αγαπητέ Υπουργέ Βασίλη Κικίλια , λόγω  των ειδικών ιδιοτήτων και προσόντων σου Γιατρός, Αθλητής, Μπασκετμπολίστας, ήθους και ευπρεπούς συμπεριφοράς, μας έχεις κάνει να σε συμπαθήσουμε και να σε αγαπήσουμε !

Γιατί μας το χαλάς με τον διορισμό διοικητών των νοσοκομείων : υπερήλικες και πολιτικά πρόσωπα που γυροφέρνουν τα κομματικά πολιτικά γραφεία για προσωπική τους προβολή και ίσως κάποια θέση για να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

 Επειδή δεν μασάω τα λόγια μου σου στέλνω το μήνυμα μην παρασυρθείτε από κομματικές οργανώσεις που προβάλλουν οποιανδήποτε άτομα για νευραλγικές διοικητικές θέσεις.

Επειδή στα νιάτα μου έχω χρηματίσει διευθυντής με όλες τις αρμοδιότητες σε ιδιωτική κλινική και επειδή σαν γιατρός γνωρίζεις πολύ καλά ότι για την διοίκηση των νοσοκομείων χρειάζονται κότσια, εμπειρία, γνώση όλων των εργασιακών θέσεων πού πρέπει νά γνωρίζουν για να μπορούν να ανταποκριθούν σ'όλες τις δύσκολες συνθήκες της λειτουργίας των ιδρυμάτων με άμεσες και ταχύτατες πολλές φορές αποφάσεις και πρωτοβουλίες που θα πάρουν.

Χαίρομαι πού στην Χίο παραμένει η αξιόλογη  Διοικήτρια που αυτά τα χρόνια έχει δώσει εξετάσεις στην Χιακή κοινωνία και έχει πάρει Άριστα !

Οι διοικητές των νοσοκομείων πρέπει να έχουν τεράστια προσόντα και όχι υπερήλικες και συνταξιούχοι στρατιωτικοί. Αυτοί ίσως είναι κατάλληλοι για τις φυλακές και τά ΠΡΟΚΕΚΑ . Βλέπω με μεγάλη ικανοποίηση ότι παίρνεις άριστες και άμεσες αποφάσεις στην εν γένει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κυρίως των καρκινοπαθών ! Φροντίστε να στελεχωθούν όλες οι θέσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όλων των νοσοκομείων, γιατί αυτό που μετράει είναι η Υγεία τών πολιτών

Και μερικά μηχανήματα όπως αξονικοί και μαγνητικοί τομογράφοι ! Χαίρομαι ειλικρινά επίσης για την συνεργασία με τά μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία που είναι πλήρως εξοπλισμένα με νέας τεχνολογίας εξοπλισμό !

Σου Εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχία στο έργο σου !

Με όλη μου την αγάπη από την ακριτική Χίο ! Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιωτης Χίος 26 Νοεμβρίου 2019

 

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή